Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
takze Eliska dnes slavi 5 mesicu, holky to taaak strasne rychle utika, ani se nenadeju a bude mi tu drandit po 4:-). dalsi nova vec je ta ze jsem vcera nasla prvni zoubek, vyhlizela jsem ho uz par dni, dasne natekle, uplakanejsi, ale jen pres den v noci ukazkova porad. no uz mesic papa zeleninku ( mrkev, brambor, cuketu ). prosimo radu jakou dalsi muzu pridat, dr. myslim rikal ruzickovou kapustu, dyni ale ptam se vas co jste davaly vy...a kdy muzu pridat maso? je to hrozne ale ja uz si to nejak nepamatuji od ondraska:-(...dnes jsem zavedla uz i dopoledni svacinku v pobobe ovoce, tak dnes mela jablicko se 3 piskotkama, smakovalo ji holce nasi asi je po mamince ( sfutruje na co prijde ). jo a jak jsem psala ze ji davam zeleninu z flasky, tak uz 3 dny papame ze lzicky to je tak asi vse. jo a jeste neco malo o ondraskovi, je to uvztekanec nehorazny v posledni dobe, jak neni po jeho tak je zle, rve, vzteka se, hazi sebou o zem. ale ja jsem klidas vetsinou,horsi je na tom tatka, ten vzdycky hned zacne kricet, no maras, nejradsi mame jak je tatka v praci a my si poradime:-) jo a nocni vstavani k ondrovi je mazeeec, normalne k nemu vstavam i 3x za noc, je to normalni???? vicekrat nez k male, to je na palicu fakt. omlouvam se roman, ale ja vzdycky napisu raz za cas, a tak vam to vsechno musim povedet
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
ahoji tak mala je sikulka jinak uz si taky nepamatuju jak to bylo s kapustou ale ridila bych se radou dr. maso si myslim az tak kolem 6 mesicu??? ale nevim.... jinak vztakanicko znam az moooc dobre :( uz aby to ty deti preslo.....
tak určitě brokolici, květák (ale jen růžičky), maso nevím já začala první týden jednodruhová zelenina pak dvoudruhová zelenina a třetí týden už maso, ale nedávám denně (jo ale já začala až v 6 měsících my jsem kojící). Jinak malá je šikulka a gratuluju k zoubku. A u Ondráška musíš vydržet je to období a zase to přejde
To to utíká Zeleninku jsm dávala dlouho a asi až po 2 měsících maso ale my začaly až na 7 měsících .No k malímu , myslím že trochu žárlí a tak se snaží upoutat pozornost , je to pro ně změna mít sestřišku a budí se asi za stejného důvodu asi nezbývánež vydržet
ahoj, tak my jsme s příkrmama začali až v 6.měsících a s masem mezi 7.-8. měsícem.... tak nějak. Máš šikulku, že tak krásně papá.... my bojovali jinak s Ondráškem nezávidím, ale povzbudím v tom,že co se týče vstávání, tak jsme na tom stejně, někdy i hůř, má noční můry.... tak se držte a ať se vám daří dobře a taťkovi přeju klidné a pohodové nervy
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
holky dekuji za komentare, no ja s tim masem jeste tak mesic pockam, spis budu pridavat a zkouset dalsi zeleninku...jo a s tim ovocem, tak po 3 dnesch bych ji mohla pridat do toho jablka i banan ze? ty blaho zeny, ja si to uz vuuubec nepamatuji, ac je to jen 2 roky zpet me to prijde jako vecnost:-)
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru