Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
holky nektere vi z FB ze mala je zas na hromade, uz pres tyden ma rymu, dr. rikal ze to je od zubu fajn beru. minuly vikend se k tomu pridal kasel, trva uz tyden a od stredy ma teploty. vcera jsem s ni byla u dr. tak prudusky ma ciste, vzal ji krev to je tez negativni:-) jenze ona ma uz 3 den vysoke teploty mezi 38-39, ted vecer mela 39,4 ja teda nevim jak to je u zubu( od ondry to neznam ) ale neni to nejak dlouho a vysoke teploty? dneska mala dopo spala hodky a jinak jsem ji furt musela nosit, byla uknourana, uplakana proste nevrla z te teploty coz chapu...ale zacinam mit strach, nejak se mi to nezda, jeli byste na pohotovost? jo a dr. rikal ze v pondeli nas chce videt na kontrolu. diky vsem co to docetli az sem a tem co budou reagovat
HOlky takze Elince teplotka uz dneska klesla,noc sice byla SILENA, skoro celou noc nespala, ale v pohode zvladli jsme to...ba co vic mala se dnes osypala:-) takze mam dve moznosti, bud je to 6. nemoc a spojilo se ji to s nejakou virozou, nebo jsem se divala do chytre knizky a taky by to mohly by zardenky, kterym prave predchazi chripkove onemocneni a pak teploty a posleze to osypani. takze uvidim co mi v pondeli rekne dokturek. hlavne jsem rada ze uz je o neco malo veselejsi a vraci se nam nase hodna a usmevava pohodova Eliska...vsem co na nas myslely dekuji a posilame velikanskeho hudlana
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Naposledy upravil Marselka dne sob 19. úno 2011 15:20:11, celkově upraveno 1
mě dr říkal, že od zubů tak vysoké horečky být nemůžou, malá potom měla 6 nemoc. Tak pokud by se ti ta horečka nepodařila srazit tak bych asi jela na pohotovost
zuzinek.. píše:
mě dr říkal, že od zubů tak vysoké horečky být nemůžou, malá potom měla 6 nemoc. Tak pokud by se ti ta horečka nepodařila srazit tak bych asi jela na pohotovost
Zuzinko ji vzdycky zabere nurofen ale pak to zase vyleze:-( uz jsem z ni fakt nestastna...o to vic ze je co chvili na hromade, a ja to neznam ondra nebyval vubec nemocny
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Zuzinko ji vzdycky zabere nurofen ale pak to zase vyleze:-( uz jsem z ni fakt nestastna...o to vic ze je co chvili na hromade, a ja to neznam ondra nebyval vubec nemocny
jj je to bezmoc u těch malých prcíčků tak snad jí bude brzo dobře
holky a mate nejake zarucene cim srazite teploty, ja dala zatim jen nurofen...chlap chce cekat do rana, ale ve me to vrta:-( ona je v postylce a furt kasle a davi se hlenikama
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru