Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
holky tak mala mela zase vecer 38,2 a v noci spala dost blbe, a rano zase zvysenou 37,6 tak cekam co z toho zas odpo bude...uz zacinam byt zoufala, prece u te 6. nemoci kdyz se to dite osype tak ty teploty maji zmizet ne???? jdu hledat cislo na pohotovost a jdu jim zavolat, pak podam info
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Zdenča V. píše:
tak to mě mrzí u šesté opravdu teploty mají zmizet současně s osypáním
no prave me to prijde divne... no nicmene holky mala je ted bez teploty tak jsem nevolala na tu pohotovost a uvidime pozdeji co bude. ale je hodne uplakana a proste neni ve sve kuzi no, uz je to 5. den a me je uz nanic a jsem unavena a vycerpana. mamka si bere ondraska po obede ven tak si s malou odpocinu, a rano me nechal manza spat do pul 8 s malou jsme spinkaly v loznici a on se postaral o ondraska, bylo to super vstanout, met udelanou snidani a onda byl obleceny a napapany
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
lulisek píše:
to je už fakt divný ale zas výsledky krve měla dobrý, ne? chudinka malá
no mela ale ve ctvrtek a dnes je nedele a treba se neco rozjelo od te doby nevim no...kazdopadne je ted bez teplotky tak uvidime jak se bude vyvijet odpoledne, ale je hodne uplakana a neni to proste ona no...jo a docela dost kucka a prijde mi ze dost chrci jak je zahlenena
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Marselka píše:
ivkahof píše:
a malá se už osypala? my měli 4 dny horečky a 5. se mi osypal a pak byl klid
Ivusko osypana je od vcera rana...ale ted je bez teploty tak uvidime
a je osypaná i ted? to je divný, my to měli za pár hodin pryč na tu 6.nemoc. Co třeba angína? Sestřenice kluk u nás byl, v pohodě, pak začal být takový divný a najednou na rukách a zádech vyrážka jak prasátko, a když dojeli na pohotovost, tak začínající angína
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru