Je to sice už 7 dní, co je měl, ale dnes jsme byli na 5ti měsíční. Takže pupík má 7240g, neměřila, ale dle mého domácího něco kolem 65cm, krásně baští, zatím jen mlíčko, jen večer dáváme kaše, páč to řval a řval, že má prý hlad či co. Jinak pigára nedostal, dr. se nelíbí, že jsou pořád s Honýsem zahleněný, takže odebrala CRP - to je ok, udělala výtěr (s Honýsem tam skočíme zítra ráno na lačno) a výsledky budou příští týden, tak jsem zvědavá, už mi trošku neba, chci jaro. Jinak Maťulda je aktivista, krom toho, že se otáčí na všechny světové strany a válí sudy, tak se začal nedávno plazit a ještě to teď zdokonalil na tzv. plazolez, tak čekám, kdy se rozleze...trošku spěchá, nevím kam Jinak je moc hodňoučký, v noci se budí 1-2x na kojo, jinak krásně spinká a je to moje sluníčko usměvavé A dnes ještě jednou přejeme našemu sluníčku vše nejlepší k svátečku
Přílohy:
P2220649.JPG [ 277.74 KiB | Zobrazeno 26 krát ]
P2220638.JPG [ 280.32 KiB | Zobrazeno 18 krát ]
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
teda to je chlapak, krasne miry mate...at testy dopadnou dobre...je to krasavecek, a tez nechapu kam specha, copak mu neni dobre kdyz nemusi nic delat a namahat se? vzdyt to lezeni a plazeni da takovou praci:-)
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
teda to je chlapak, krasne miry mate...at testy dopadnou dobre...je to krasavecek, a tez nechapu kam specha, copak mu neni dobre kdyz nemusi nic delat a namahat se? vzdyt to lezeni a plazeni da takovou praci:-)
Marsel, taky mu to říkám, že nechápu, co blbne, že se ještě naběhá Jinak děkujeme
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru