kac.kaa píše:
jééééééééé gratulujeme moc se na Vás těším sluníčka
my se taky moc těšíme pořád jsem měla před očima adámka, jak krásně chodil když jsme byli u vás a to měl vlastně těch 13 měsíců a říkala jsem si, že ona snad nikdy nezačne a taky začla
Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
Zdenča V. píše:
kac.kaa píše:
my se taky moc těšíme pořád jsem měla před očima adámka, jak krásně chodil když jsme byli u vás a to měl vlastně těch 13 měsíců a říkala jsem si, že ona snad nikdy nezačne a taky začla
Adi taky týden chodil a pak začal lítát a dneska....je to drak. to se miláčci pohoní :) Tom zdraví, písnu mejlík.
kac.kaa píše:
Zdenča V. píše:
kac.kaa píše:
Adi taky týden chodil a pak začal lítát a dneska....je to drak. to se miláčci pohoní :) Tom zdraví, písnu mejlík.
Toma taky zdravím, Michal je v práci, za chvilku by měl dorazit... Vidím den ode dne, jak to piluje, akorát venku v botech jí to ještě moc nejde
Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
Zdenča V. píše:
kac.kaa píše:
Zdenča V. píše:
kac.kaa píše:
Toma taky zdravím, Michal je v práci, za chvilku by měl dorazit... Vidím den ode dne, jak to piluje, akorát venku v botech jí to ještě moc nejde
JJ v botech je to jiné, si pamatuju Adámka, jsem si říkala, že se v botech nenaučí, ale říkala si, že se všichni naučili a jestli o týden dříve nebo později je už jedno a dneska i v papučkách a botkách. Jen kdyby ještě chodil kam chci já a ne kam chce on (do každého křoví, za každý roh).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru