Tak dneska je tomu mému zlatíčku půl roku, ale neoslavili jsme to zrovna 2x dobře. Ráno jsme šli k dr. na kontrolu, stav je pořád stejný, tak nás poslala na Bulovku. Tam jsme chytli moc milého pana doktora, takže ho prohlídl, řekl, že na to, jak dlouho má medikaci nic moc a že je nemocný opravdu dlouho, takže nabral krev na spousty vyšetření - i alergická a poslal nás na RTG - výsledky dneska po 14 hodině. Dále nám předepsal Prednisol a Ventolin po 4 hodinách - ten Flexotide teď máme vynechat a uvidí se, co dál. Máme přijít v pondělí. Jsme objednaní na chloridy v potu - což je vyšetření na vyloučení cystické fibrozy - to jdeme 6.4. Další postup ani nevím, jen že kdyby se to nezlepšovalo, tak půjdeme na bronchoskopii s případným odsátím..No sakum prdum jsem z toho už dost unavená a už si moc přeju, aby byl Matějíček zdravý, to je teď jediné, co si přeju!!!!
No a něco veselejšího....Matějíček je moc šikovný chlapeček. Krásně spinká, někdy celou noc, ale většinou se vzbudí 1x na kojení, což je super. Baští kaši na noc a k obědu si dává už zeleninku. Ovoce chci ještě počkat, ale dost mi bojkotuje kojení, tak doufám, že vydržíme co nejdýl, jsem netušila, že to takhle fakt funguje ten bojkot.. Pokouší se o lezení, sezení a stoupání, ale to víte, no snad se trošku zklidní a dá energii do uzdravování a ne do bláznivin. Jo a úplně bych zapoměla, Maťulda má v půl roce 7520g a 66,5cm
Matějíčku, strašně moc tě milujeme a přejeme jen a jen to nejlepší, hlavně to zdravíčko Musím popřát i Honýskovi, kterému bude za 5 dní 2,5 roku, přejeme mu to samé a milujeme ho z celého srdce
Zatím máme výsledky z RTG a krve něco - takže zánět tam není, RTG je taky v pořádku
Naposledy upravil Pechy dne čtv 17. bře 2011 18:47:50, celkově upraveno 2
Šári, to je tedy trápení Přeju síly nejen Matějíčkovi, ale i Vám a hlavně Tobě, protože když jsou neduhy, musí hlavně maminka fungovat , aby bylo líp. tak se držte! a bráškům jen to jen, takže hlavně zdravíčko!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru