Tak nevím, nějak mám zase o starost víc. Dneska jsme s Péťou byli na osmi-měsíční. Váží 7850g a měří 68cm. Vyrostl mi asi o dva cm zase, ale ty kilča. On mi za dva měsíce nepřibral ani deko. Je nebo byl na tom někdo podobně? Uklidněte mě. Za 14 dní musíme na převážení. Dr říkala, že třeba ho špatně zvážila minule.. no nevím. Třeba je to tím, že se začal víc hýbat, třeba tím, že byl teď nemocnej a nechtěl jíst.. doufám v to.
Vždyť má krásnou váhu, Jeník měl v roce 8,5 kg..klííd!
JJ, já vím že má krásnou váhu. On to taky žádnej hubeňour není. I dr říkala, že je akorát, pěknej. Ale že by bylo divný, že za poslední dva měsíce nepřibere ani Ň.. přičemž předtím přibýval moc pěkně. Jinak teda neplaším, jen se ptám, jestli to takhle někdo měl. Doteď vážil pořád stejně +-20dkg jako Vikča ve stejném věku.
Evi, podívala bych se na to selským rozumem. Váha je to pěkná a neubyl, takže je to určitě spokojený chlapeček A třeba to je opravdu tím jak píšeš...tak se nestresuj
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Registrován: pát 30. led 2009 10:49:22 Příspěvky: 17848 Bydliště: Lysá nad Labem
Evi, bud to dr fakt blbe odvazila minule..alebo je to mozno tym, ze proste sa zacal pohybovat a tiez ta nemoc..pokial je inak v poriadku ,tak by som to az tak neriesila:)
Vždyť má krásnou váhu, Jeník měl v roce 8,5 kg..klííd!
JJ, já vím že má krásnou váhu. On to taky žádnej hubeňour není. I dr říkala, že je akorát, pěknej. Ale že by bylo divný, že za poslední dva měsíce nepřibere ani Ň.. přičemž předtím přibýval moc pěkně. Jinak teda neplaším, jen se ptám, jestli to takhle někdo měl. Doteď vážil pořád stejně +-20dkg jako Vikča ve stejném věku.
Určitě je to normální, Jeník taky třeba 3 měsíce nepřibral, a pak zase jo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru