slaví zítra...kočka moje...:-) je to totální závislák na mě, jak se hnu, řev... jinak je to zlatíčko, je hodná, šikovná, povídavá a usměvavá...jen nespící tvor...a to tak, že fakt hodně....večer kolem 21 hodiny, jednou za noc jídlo a ráno v 5 jsme vzhůru...takže fakt mazec... míry nevím,jdeme ve čtvrtek, tak to dopíšu.... točí na břicho, točí na záda, strká pod sebe nohy, sedí sama.....a i pevně stojí když ji přidržuju...:-) jinak je to ale lenoch línej :-) nejradši má rohlík :-)
takže ze čtvrtka...8590gramů a 72cm..hlavu nevím,to už jsem neposlouchala :-) prej je akorád...říkala dr....s pohybem je to taky v cajku.... když srovnám, tak Štěpán měl 10,5 kila a 78cm na 8 měsících....
tadyk máte fotky...
Příloha:
B1.jpg [ 73.39 KiB | Zobrazeno 20 krát ]
Příloha:
B5.jpg [ 61.79 KiB | Zobrazeno 14 krát ]
Příloha:
B3.jpg [ 78.2 KiB | Zobrazeno 21 krát ]
Příloha:
B6.jpg [ 61.96 KiB | Zobrazeno 18 krát ]
Příloha:
B7.jpg [ 71.59 KiB | Zobrazeno 18 krát ]
_________________ Anežka, Štěpous a Bajuja
_________________ mazlíčků maminka :-)
Naposledy upravil Wikina dne ned 17. dub 2011 21:57:01, celkově upraveno 1
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
krásná princezna a co se týče závislosti, tak to je přece v pořádku, vždyť kolem osmého měsíce by tím měly projít všechny děti.... až na našeho bezciťáka
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
kde je těch 8 měsíců? doprčic, já nestíhám tuhle jsem četla, že jako matka máš jednu velkou výhodu, když dítě spí, máš možnost vidět anděla. A to ty fakt máš, Barunka je boží
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru