Péťovi bude 7.měsíců většinou vstává kolem 6 někdy i dřív 6 hod kojení 9 hod kojení ( přesnídávky zatím bojkotuje) 12 hod zelenina s masem + kojení (zatím dávám půl malé skleničky ale už začnem dávat celou) 14 kojení (někdy tohle kojení zaspí) 16 kojení 18 kaše (Hami,Sunarka) 19:30 kojení a spát
tak časy jsou tak kolem té hodiny, je jesný když bude mít hlad v 11 tak nebudu čekat do 12 ale nějak to takhle většinou vychází přibližně. Ja to máte vy a co jim vaříte vpoledne. Zatím mám skleničky ale chci je dodělat a začít mu vařit doma.
Předmět příspěvku: Re: denní jídelníček, ja to máte vy?
Napsal: pát 15. dub 2011 13:26:12
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
Ahoj Aničko my to měli stejně,Lea příkrmy nechtěla,chytla se až někdy okolo 9.měsíce..do té doby do ní dostat cokoli jiného než mateřské mléko byl boj...
kojím párkrát za noc, ráno mezi 5-6, pak 7-8 kojení 10 kojení 11,30 - 12 maso-zeleninový nebo jen zeleninový příkrm (kupuju skleničky) + kojení 15 přesnídávka + kojení 16.30-17 kojení 19-20 kaše + kojení a pak různě kojení dokud neusne (uspává se tím)
dneska ráno jsem zkoušela dát kaši, ale moc mu to takhle po ránu nejelo, tak uvidím. A kojím po všech jídlech i mezi nimi, protože nechce pít čaj, vodu ani žádný šťávy, tak aby měl tekutiny... chjooo
kojím párkrát za noc, ráno mezi 5-6, pak 7-8 kojení 10 kojení 11,30 - 12 maso-zeleninový nebo jen zeleninový příkrm (kupuju skleničky) + kojení 15 přesnídávka + kojení 16.30-17 kojení 19-20 kaše + kojení a pak různě kojení dokud neusne (uspává se tím)
dneska ráno jsem zkoušela dát kaši, ale moc mu to takhle po ránu nejelo, tak uvidím. A kojím po všech jídlech i mezi nimi, protože nechce pít čaj, vodu ani žádný šťávy, tak aby měl tekutiny... chjooo
taky mi nechce pít čaj :(
no já začínám být zoufalá. Chci přestat kojit (do roka nejdýl) a když nebude pít tak to asi nepůjde, že? Zkusila jsem různý čaje, příchutě, šťávy, vodu, zkusila jsem různý tvary saviček, hrnečky... lžičku. Prostě nechce.
taky mi nechce pít čaj :(
no já začínám být zoufalá. Chci přestat kojit (do roka nejdýl) a když nebude pít tak to asi nepůjde, že? Zkusila jsem různý čaje, příchutě, šťávy, vodu, zkusila jsem různý tvary saviček, hrnečky... lžičku. Prostě nechce.
Taky bych chtěla přestat kojít do těch 10 měsíců až roku a uvidím jak to bude. Koupila jsem flašku MAM a alespoň to trošku podudá ale před tím CHICCO ani to, tak snad doufám že se to zlepší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru