Tak zítra má bobík už 7. měsíců. Je to můj velký šikula, ale taky jedna moje velká starost. Pořád není vyřešené jeho zdravíčko, pořád nevíme, co mu je, ve středu nás čeká potní test a já jsem z toho strašně nervozní, bojím se výsledku. NO ale k tomu hezkému Matějíček krásně baští příkrmy, s kojením trošku blbne, ale já se jen tak nevzdám, to má chlapík smůlu Co se týče jeho aktivit - tak je to akčňák jak se patří. Chodí kolem nábytku, leze, do sedu mu zbývá jen kousek. S bráškou už si spolu hezky hrají, nebo spíš Hondule dělá všechny blbiny, co dělá Máta. Máta ho zase zbožňuje, jak ho vidí, začne se smát nahlas a peláší za ním, tak je doma veselo. No a třešinka na dortu, dneska vylezl první zoubek Matějíčku, moc tě s tatínkem a bráškou milujeme a přejeme hlavně strašně moc zdravíčka
Přílohy:
Matka1.jpg [ 118.26 KiB | Zobrazeno 30 krát ]
Matka2.jpg [ 94.22 KiB | Zobrazeno 31 krát ]
Matka3.jpg [ 95.68 KiB | Zobrazeno 15 krát ]
Matka4.jpg [ 98.59 KiB | Zobrazeno 37 krát ]
Šárko, já ho prostě zbožňujuuuuuuuu Teda oba, ale Matějíček, na tý první fotce s tou roztáhlou hubičkou....jsem tady vyprskla. Jsou fakt krásní a Matějíček bude O.K.
_________________ _________________ Staniční sestra, ale momentálně mateřská
Krasne fotecky a je to sikulka velikej On vypada tak drobounce a jak miminecko, ze je strasne zvlastni ho videt stat Kazdopadne uz aby vam zjistili co mu je a byl uz zdravej a mel klid Posilame s Verunkou A pozdravuj Rakosnicka
_________________ _________________ S laskou tvorim tenhle web
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru