Už to bude měsíc co Lucinka papá zeleninové příkrmy a zhruba 14 dnů ovoce na svačinku. Ale ta stolička její je děs. CHudák tak moc tlačí a nejde to. Pak když už se zadaří tak je to bobík miniaturní a co se u toho chudák nadře . Dávám příkrmy od Hami, někdy od Hippu, ale nevím jestli s tím nemám na chvíli přestat a dávat jen mlíčko. To stále ještě dáváme probiotické kapičky. Ráda bych ji pomohla, ale nevím jak. Ve středu jdeme do poradny tak se zeptám nebo nemáte někdo radu?
_________________ _________________ Martina, Pavlík a Lucinka
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
to me mrzi my s tim problemy nemely, spis opacne, tak neporadim a ovoce uz taky muze? treba presnidavky holky vzdycky prohnaly... taky jsem jim do obedu pridavala kapku olivoveho oleje, ale to nebyly takhle malinky snad nekdo poradi
Marti, Viktorka, vždycky měla vodnatou stoličku. Oproti tomu Péťa, od tý doby, co jí příkrmy, tak má prostě stolici jak dospělej - tedy konzistencí. Někdy má malý bobečky, někdy větší... někdy měkčí někdy úplně tvrdý.. problém s tím nikdy nemá a neměl. Nepláče, prostě zrudne a tlačí, bříško ho nejspíš nebolí, tak to neřeším. Ale jednou za čas mu dám buď švestkovou přesnídávku nebo borůvkovou, ta ho přímo prožene. Jinak, jak radí holky. Ať co nejvíc pije. Mně chce Péťa jen MM. Odmítá jakýkoliv čaje, šťávy, vodu...
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Marti, to mne mrzí, bohužel nemám žádné zkušenosti. Kamča mi kadila několikrát denně, takže my jsme zase opačný extrém.... Přeji,ať se Lucince brzo uleví....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
chudinka malá tak zkus švestkovou přesnídávku, nebo rozmačkat mrkvičku s olivovým olejem-pár kapiček, a namazat prdelku nějakou mastičkou na zadeček, ono to pak lépe klouže... jogurty asi ještě nedáváš, že? no každopádně držím palce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru