to to letí, to to letí..mazec... je to strašně hodná kočička..pokud ji něco nezlobí, jako ta šestá nemoc nebo ten třetí zoubek a ted se derou vrchní tesáky, tak je strašně hodná, pořád se směje, vyvádí..jen je malinko líná no.... pokročily jsme jen v tom, že se přitáhne za ručičky do kleku a i do stoje, ale jinak nic..sama si neklekne, nehoupe, ta prostě nepoleze...neposadí se...:-) pořád má asik ještě dost času, Štěpánek byl asi v tomhle prostě fofrník...on je takovej hypoš pořád vlastně jinak dělá paci paci, pápá, táta, bába, dáda(to je brácha :-), v knížce si najde prasátko a dělá na něj chro chro...umí ano ano, nene nene....no prostě je toho už kupa.... spaní pořád hrůza teda, ale už jsem zvyklá...dva nespavci mi dávaj zabrat.... 8,5 kila (skoro nejí, tudíž vůbec nepřibrala), ale má už 76cm na délku..včera jsme ji měřily a vážily... na poradnu jdem za měsíc...tak zas písnem... tadyk je pár fotek...
Příloha:
1.jpg [ 75.73 KiB | Zobrazeno 27 krát ]
aha, tak mi šla vložit jen jedna, zas to nějak nemaká..zbytek přiložím večer
Příloha:
11.jpg [ 110.23 KiB | Zobrazeno 21 krát ]
Příloha:
111.jpg [ 95.99 KiB | Zobrazeno 23 krát ]
Přílohy:
1111.jpg [ 71.44 KiB | Zobrazeno 20 krát ]
_________________ Anežka, Štěpous a Bajuja
_________________ mazlíčků maminka :-)
Naposledy upravil Wikina dne pát 13. kvě 2011 20:09:56, celkově upraveno 1
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru