Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Byly jsem s Rozinkou na tří měsíční prohlídce, měla 59 cm a 5,5 kg. Dostala od cesty dvě pigárka kočenka moje statečná. Je stále moc hodná a stále nechce dudlíka, takže čááásto spí s maminkou v posteli u "svého dudlíku"- a to si fakt moc užívám, ona tak voní.... Strašně moc se směje a nádherně se "líbá". Když se k ní přičumákuju, tak mi s otevřenou pusinečkou ohubičkovává nos, bradu, rty - není to jako když má hlad a saje- v tu chvíli se řehtá a pusinkuje a mazlí.... Jinak už našla nožičky a dosáhne si i na ťapinky, miluje když jí na hrazdičku přivážu svoje letní šálky nebo šátky, to si hraje i nožičkama, píďalkuje nahoru i dokolečka, takže už neé sama na přebalováku... Jen mi papá po strašně malých dávkách, ale když je spokojená, tak to prý nemám řešit. Šimoneček už se tady trošku srovnává (buch buch buch - tluču na dřevo), je na něm vidět, jak je pyšný, když malou někdo okukuje, hlavně ve školce je teď hrdina, že má ségru, to se naparuje a všem říká, co a jak si smí k ní dovolit. Taky se mě už ptal, kdy budeme mít další Mimochodem, už ráno plínka suchá a v nočníku i bobek a sám si utře i prdítko, tak to Šímo smekám. Všechny vás moc zdravím a přeji krásné léto
Přílohy:
DSC_0456.JPG [ 326.02 KiB | Zobrazeno 28 krát ]
DSC_0451.JPG [ 380.04 KiB | Zobrazeno 24 krát ]
DSC_0448.JPG [ 347.76 KiB | Zobrazeno 24 krát ]
DSC_0442.JPG [ 269.1 KiB | Zobrazeno 14 krát ]
DSC_0438.JPG [ 424.93 KiB | Zobrazeno 23 krát ]
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru