Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Možná vám přijde, že to moc řeším (pokud ano jste můj manžel ), ale Rozinečka poprvé popásla koničky někdy na 3-4 týdnech. Říkala jsem si fajn, je to šikulka. Vsoučasné době, když jí dám na bříško, tak tu hlavinku udrží, ale přijde mi jako kdyby jí to dělalo problémy, jako kdyby měla hlavu těžší než zadeček - tak to vypadá. Snaží se, ale pokládá tu hlavinku. 4.7. jí budou 4 měsíce je už čas, aby se rozhlížela s přehledem jako paní radová??? Už si to od Šimiho nepamatuji.
Leontýna píše:
Možná vám přijde, že to moc řeším (pokud ano jste můj manžel ), ale Rozinečka poprvé popásla koničky někdy na 3-4 týdnech. Říkala jsem si fajn, je to šikulka. Vsoučasné době, když jí dám na bříško, tak tu hlavinku udrží, ale přijde mi jako kdyby jí to dělalo problémy, jako kdyby měla hlavu těžší než zadeček - tak to vypadá. Snaží se, ale pokládá tu hlavinku. 4.7. jí budou 4 měsíce je už čas, aby se rozhlížela s přehledem jako paní radová??? Už si to od Šimiho nepamatuji.
Tak nějak to měla i Eliška, jednu chvilku to zvládala a já byla ráda, že nebudu muset nic řešit ( s Tomáškem jsme museli chodit na cvičení) a pak to začala flákat. Začala jsem ji víc pozorovat a byla to jen lenost. Myslím, že během týdne to bylo o.k a pásla jak divá. Tak ji ještě chvilku dej a pak se poraď s dětskou
Mě ani jedna z holek nechtěla hlavičku, zvedat, spíš vystrkovaly zadek, ale na radu doktorky jsem jim ten zadeček trochu tlačila dolů a tím jim usnadnila zvedání hlavičky. Fungovalo to na obě.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Lucik píše:
Mě ani jedna z holek nechtěla hlavičku, zvedat, spíš vystrkovaly zadek, ale na radu doktorky jsem jim ten zadeček trochu tlačila dolů a tím jim usnadnila zvedání hlavičky. Fungovalo to na obě.
Ano, přesně prdelku do vzduchu-včera takhle málem udělala koutoul a dokonce se o kus posunula v před
Jo, tak to mi dělala Markétka stejně, ale to držení zadečku pomohlo a už drží hlavičku krásně.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
Tak to měl i Honzík. V měsíci krásně pasl a pak najednou nic, nechtělo se mu a když už, tak byl nakloněný na jednu stranu, takže nás doktorka hnala na neurologii..já vynervovaná..ve třech měsících pasl hezky, ale ta hlavička pořád nakřivo, tak jsme pořád chodili na neuro a cvičili doma Vojtovku.. a je to tak neskutečně čilé, až divoké a šikovné dítě! Kamarádky malá nedělala vůbec nic proti nám a nikam nechodili a taky jsou v pořádku..to je podle lékaře.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru