Nemáte někdo nejakou radu na to,co s mimiskem -3 mesice dělat,kdyz se mu nelíbí v kočárku? Začalo to tak před týdnem.je porad děsně v poho,ale jakmile ho dam do kočárku,kdyz se chystáme ven,začne plakat a nepřestane.nechala jsem ho uz i křičet dost dlouho,ale nepřestane. Kdyz ho vyn dam,je hned klid a pokud mi na ruce usne,tak pak v kočárku spinká.jakmile se ale probere, je to zase to same...zkoušela jsem ho uz i dávat do zvýšené polohy,aby videl lip ven,ale ani to nepomáhá. Nemáte nejaky osvědčený recept? Porad doufám,že to snad přejde aspoň s přechodem do sportaku,ale to nebude driv, jak za dva mesice.
měli jsme podobný problém s Renčou, nechtěla zase do postýlky, trvalo to dost dlouho, snad několik týdnů, byl to očistec, ale přešlo to samo, jak to začalo
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Aji mam pro tebe spatnou zpravu ja takhle pry nechtela byvat v kocarku a pouzili ho na me 3krat proste neee neslo to!!!rvala jsem jak das az jsem se z toho nemohla nadechnout ale jak me vzali tak dobry.nektery deti nejsou kocarkovy typy no takze hodne rychle poridit nositko satek apod.
Byli jsme na tom úplně stejně, doma byla spokojená, hodná, ale jakmile jsem ji dala do kočárku, nastal řev a řvala celou dobu venku. Jen když usnula, byl klid. Takže jsem většinou vozila prázdný kočár a dítě nosila v náruči. Vyřešil to přechod na sporťák, dala jsem ji tam ve třech měsících (mám sporťák od narození, do úplného lehu a s přehazovací rukojetí) a byl klid. Od té doby mám nejhodnější miminko, v kočárku je spokojená a vydrží tam celé hodiny.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
měli jsme podobný problém s Renčou, nechtěla zase do postýlky, trvalo to dost dlouho, snad několik týdnů, byl to očistec, ale přešlo to samo, jak to začalo
Kuba mám hrůzu z postýlky od malička jak ho tam dám , když je vzhůru tak šílený řev(dělá to už fakt od miminka) a spící tam chvilku vydrži, brzy už bude mít svoji velkou postel tak snad tam bude OK
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
u nás to začíná být takové s postýlkou, přes noc ne, ale přes den prostě v postýlce nechce být na rukách mi spí a když ho položím tak je hned vzhůru a řve
diky aspon za tipy... satek obcas pouzivam, ale nechci ho v nem nosit taky porad, protoze si rikam, ze v tom kocarku ma preci jen vic prostoru a moznost se protahnout... Ale mozna prave to mu vadi... uvidim, mozna taky pujdem brzo do sportaku. Blby je, ze ten muj do uplnyho lehu nejde... dekuju, holky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru