Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
To, to letí holky, máme za sebou 6 týdnů..už se trochu i ladíme, ale furt nestíhám, tedy když nejdu na net, tak to jde.. Lubošek je hodný, někdy kňourá, ale je to prostě miminko...dr byla nadšená, neustále mi opakovala, jak je to krásný, čisťounký a hodný miminko...až jsem byla pyšná.. On když se nešklebí, tak je opravdu moc krásnej, jenže on se často šklebí..a to je prostě můj šklebáček.. Krásně přibíráme, bodejť, když jsme na UM. Máme 5200g a 57cm, oproti 3400g a 50cm co jsme odcházeli z porodnice, což se mi zdá, že rosteme rychle.. A co já, krev furt špatná, jezdíme i 2x týdně do Svitav (cca 20km) a furt blbý, už si k práškům i píchám a dr se bojí, aby mě zas nekleplo.. No zapomněli mi říct, že nemám kuřecí a hovězí maso, což jsem zjistila až dnes a tak to můž být kámen úrazu..takže vynechávám a uvidíme, co příští testy ukážou.. Tak kočiny, mějte se krásně, mrkám, ale moc nestíhám...
tak ještě nějaký fotečky...
Přílohy:
nožička.JPG [ 37.03 KiB | Zobrazeno 24 krát ]
Luba.JPG [ 47.67 KiB | Zobrazeno 25 krát ]
po jídle - samoobsluha.JPG [ 53.05 KiB | Zobrazeno 29 krát ]
Monča Lubošek.JPG [ 54.8 KiB | Zobrazeno 26 krát ]
Monča Luba.JPG [ 47.22 KiB | Zobrazeno 30 krát ]
zrovna teď...JPG [ 33.28 KiB | Zobrazeno 25 krát ]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru