leto leto 002.jpg [ 154.93 KiB | Zobrazeno 47 krát ]
Příloha:
leto leto 018.jpg [ 163.9 KiB | Zobrazeno 50 krát ]
Příloha:
leto leto 012.jpg [ 155.75 KiB | Zobrazeno 47 krát ]
Příloha:
leto 019.jpg [ 166.18 KiB | Zobrazeno 47 krát ]
Příloha:
podzi, 010.jpg [ 157.24 KiB | Zobrazeno 49 krát ]
Tak jsme byli s Filípkem v poradně. V sobotu bude mít 3 měsíce. A naše modelovské míry jsou: 6400g a 62 cm. Jinak chytil Filípek od Kuby kašel a začíná rýma tak má Mucosolvan a Fenistil kapky. Bez teplot. A 3 dny nesmí ven. Kuba už týden nachlazený rýma jako trám a šílený kašel. Měli jsme Spiropent a Ambrobene ale nepomohlo. Je celý zahleněný a zarudlý krk tak máme Atb Klacid Pamycon do nosu a Mucosolvan. Kontrola za týden. Takže 14 dní ve školce a cca 3 týdny doma. Vážně zvažuji jestli mi ta školka za to stojí. Tak snad se stím kluci poperou a budou brzy fit. Na čtvrtek je Filípek objednaný na kardiologii tak nevím jestli ho raději přeobjednat a příští pondělí kyčle, ale to už určo budem fit. Jinak je Filípek podle dr šikulka. Za chvíli zvládneme snad i pást koníčky i když moc se mu na bříšku nelíbí. Ale pohubuje se čím dál víc někdy mám pocit že mi chce utéct. Nožkama teda male pořádně. A kouká po okolí co se kde děje, a venku nejraději kouká na stromy. A V noci hezky spinká budí se tak 1-2 krát za noc. Sunar mu moc chutná. Přes den spinká jak kdy už vydrží i déle vzhůru a večer usíná v postýlce sám. Je to můj milááááášek. Ale to jsou oba dva i když Kubík teda někdy pěkně zlobí.
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Ahoj, máš krásné kluky jako buky. Přeji, ať jsou brzo fit Můj názor na školku a mimčo doma je jasný. Rozhodně NE. Příklad v rodině, od manželové švagrové stojí za to. V měsíci jim malý chytil neštovice od své tříleté sestry a od té doby marodí pořád
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru