Holky, tak jsme docela dobre s Lukym zahrnuli prikrmy (aspon ten zeleninkovej a ted uz i ovocnej). Uz bych mu nemusela po jidle prej davat napit mlika, ale mela by stacit voda, ale ten muj chlap se nad tim vzdycky tak rozcili co mam delat? mam mu zatim davat prso, aby se napil a na tu vodu nespechat, nebo mu to mam proste davat tak dlouho, dokud nebude mit zizen a proste se poradne nenapije? Vzdycky si tak trosku cucne, aby se nereklo, ale mel by vypit behem dne asi mnohem vic. Ani nevim, jaky to mnozstvi to je...Dostava vecer uz UM misto prsa, aby se dost najedl a asi ve flasce vzdycky ceka mliko a ta voda ho desne rozhodi... Urcite ho nechci naucit na nejaky caje/stavy, protoze to jsem udelala u male a vodu uz pak nechtela vubec. Mate nektera dobrou zkusenost jak na to, nebo kolik casu mu to muze trvat, nez si zvykne? Dekuju
Mě ani jedna z holek nechtěla pít vodu po jídle. Tak ji dávám lžičkou místo z dudlíku a funguje to. Až si zvykne na vodu po jídle, zkusím ji dát znovu do lahve nebo do hrníčku s pítkem.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
Já jsem vodu klukům nepřidávala hodně dlouho , když byli kojený, přijde mi to zbytečný, když je ještě tak malinkej, až na to bude připravený tak si vodu vezme dej mu čas a zkus to třeba zas za delší dobu
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
ahoj, tak nám trvalo strašně dlouho než si zvyknul na jiné pití než mlíčko ode mě... proto jsem kojila hodně dlouho a ještě ve dvou letech vypil tak maximálně dvě deci vody za den. A nic jiného ani nechtěl, dodnes nepije čaj, džus jenom mimo domov, když jsme třeba v restauraci nebo tak. Jinak pije jenom vodu a má jí moc rád. Takže vydrž, on si na tu chuť přijde dávej třeba jenom po lžičkách a tak... nebo když bude vidět, že to pijety vy, tak bude chtít taky, držím palce
Mě vodu začali pít oba hooodně pozdě a to u Máti to bylo tedy potřeba, páč toho jsem od těch skoro 8. měsíců nekojila a stejně pije pořád dost málo, ale asi mu to stačí. Vodu neřeš, dej mu prso
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru