Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Tak se jdu trochu pochlubit, Lubošek se už dva dny otáčí na bříško..moc se mu tam ale nelíbí, tak kňourá..je to ale můj hodný kluk, krásně spí celou noc, většinou nebrečí, jen když má hlad..ve 4 měsících měl 7170g a 66cm..už má tedy 5 měsíců, ale nějak jsem se sem nedostala napsat...jen jsem četla.. chudáček mi teď ale dost pokašlává, vždy to chytne od ségry, no vůbec si to letos tady točíme.. Je to opravdu pravý opak Monči, ale oba jsou moje zlatíčka...
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
terinka píše:
šikulky a hlavně je úžasný,že Ti spinká celou noc
no vážně miláček...usíná tedy cca v 8, pak se ještě vzbudí, chvilku pokoukává, nají se a v 10 usnemě do cca 7,30...a od dvou měsíců, trošku se mu to upravuje, ale je vážně šikovnej!!
Šikuláááá! To jsme na tom, skoro stejně..náhodou se mi taky přetočil na bříško, ale ještě mu tam zavazí ručička..to vypilujem. A kašel taky léčíme u všech, to je tím nestálým počasím.
červík píše:
Šikuláááá! To jsme na tom, skoro stejně..náhodou se mi taky přetočil na bříško, ale ještě mu tam zavazí ručička..to vypilujem. A kašel taky léčíme u všech, to je tím nestálým počasím.
počasí na nic... my taky nejdřív náhodou a teď je na bříšku furt...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru