Předmět příspěvku: Re: Poradna ve 4,5 mesicich + neco o Ondraskovi
Napsal: čtv 13. led 2011 14:22:55
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
Sisa píše:
:srdicka.gif: Eliška je šikulka a moc hezká holčička a za Ondráška mě úplně zamrazilo pěknou si ji teda dal, tak posíláme velké pofoukání ať se mu to brzy zahojí
no ja jak jsem to prvne videla tak tez...on strasne zval a tulil se ke me tak jsem to nevidela hned az pak jak se trosku odtahl..no uplne mi bylo zle jak jsem to videla:-( ale prezili jsme, a uz je to lepsi a lepsi.
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Předmět příspěvku: Re: Poradna ve 4,5 mesicich + neco o Ondraskovi
Napsal: čtv 13. led 2011 14:24:37
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
martina79 píše:
Marcelko,máš nádherný děti boulička se brzy zahojí a s pytlíkem máme stejný problém(my jdem na chíru )
Marti dekuji...a vy musite na obrizku? no nas ta byvala dr. tez strasila, ale doktorovi se to libi, ze pry kdyz to jde tak ze vidim tu mocovou trubicku tak to nebudeme resit. drzim palecky at to zvladnete ale uz ted na vas myslim a boli me to za maleho.
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Marcelko,máš nádherný děti boulička se brzy zahojí a s pytlíkem máme stejný problém(my jdem na chíru )
Marti dekuji...a vy musite na obrizku? no nas ta byvala dr. tez strasila, ale doktorovi se to libi, ze pry kdyz to jde tak ze vidim tu mocovou trubicku tak to nebudeme resit. drzim palecky at to zvladnete ale uz ted na vas myslim a boli me to za maleho.
Marcelko,jdem snad jen na přetahovačku je mi z toho taky ouvej
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru