Hondule - v 8. měsíci a Máta se zatím začíná plazit
tak to jsou šikulky no Terinka se začala hrozně brzo otáčet tak jsme si říkali, že to bude rychlík a furt nic
Však to přijde a některé děti to vynechají a rovnou chodí. Jinak Máta se zase otáčel skoro poslední z těch zářiátek 2010 a teď je zase skoro nejrychlejší ve všem, tak člověk nikdy neví, co přijde a kdy
Však to přijde a některé děti to vynechají a rovnou chodí. Jinak Máta se zase otáčel skoro poslední z těch zářiátek 2010 a teď je zase skoro nejrychlejší ve všem, tak člověk nikdy neví, co přijde a kdy
Asi dobře :), mně to tady u nás přijde takový všechno chaotický, Jája je upištěná, mamánek, holky spolu bojují, co to jde, začíná tu být anarchie :). Ale jina zdravý jsou a to je hlavní.A jak vy? Co školka a baráček?
Asi dobře :), mně to tady u nás přijde takový všechno chaotický, Jája je upištěná, mamánek, holky spolu bojují, co to jde, začíná tu být anarchie :). Ale jina zdravý jsou a to je hlavní.A jak vy? Co školka a baráček?
Asi dobře to je hezký občas nám prostě z těch dětí vstávají vlasy na hlavě ale hlavně že jsou zdraví. JInak u nás pohoda taky jsme zdraví, domeček roste snad už zítra nám nainstalují okna tak pak dám fotečky a školka taky vypadá, že se to srovnalo Adámek už se začíná těšit a ráno už vůbec neplače a ve školce je hodnej na děti tak jsem ráda i ho začínají brát mezi sebe tak snad už bude dobře
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru