Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
ivkahof píše:
Marselka píše:
ivkahof píše:
a malá se už osypala? my měli 4 dny horečky a 5. se mi osypal a pak byl klid
Ivusko osypana je od vcera rana...ale ted je bez teploty tak uvidime
a je osypaná i ted? to je divný, my to měli za pár hodin pryč na tu 6.nemoc. Co třeba angína? Sestřenice kluk u nás byl, v pohodě, pak začal být takový divný a najednou na rukách a zádech vyrážka jak prasátko, a když dojeli na pohotovost, tak začínající angína
no je furt osypana na zadech a brisku a krcku ale uz je to lepsi nez vcera, no ja uz jsem chtela volat pohotovost at mi poradi ale ona je ted bez teplot
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Marselka píše:
ivkahof píše:
Marselka píše:
ivkahof píše:
a malá se už osypala? my měli 4 dny horečky a 5. se mi osypal a pak byl klid
Ivusko osypana je od vcera rana...ale ted je bez teploty tak uvidime
a je osypaná i ted? to je divný, my to měli za pár hodin pryč na tu 6.nemoc. Co třeba angína? Sestřenice kluk u nás byl, v pohodě, pak začal být takový divný a najednou na rukách a zádech vyrážka jak prasátko, a když dojeli na pohotovost, tak začínající angína
no je furt osypana na zadech a brisku a krcku ale uz je to lepsi nez vcera, no ja uz jsem chtela volat pohotovost at mi poradi ale ona je ted bez teplot
hmmm, taky bych byla bezradná, ale jestli jí teda nic nebolí, papá normálně, tak kdyžtak jeďte až ráno za vaší mudrou .
to je už fakt divný ale zas výsledky krve měla dobrý, ne? chudinka malá
no mela ale ve ctvrtek a dnes je nedele a treba se neco rozjelo od te doby nevim no...kazdopadne je ted bez teplotky tak uvidime jak se bude vyvijet odpoledne, ale je hodne uplakana a neni to proste ona no...jo a docela dost kucka a prijde mi ze dost chrci jak je zahlenena
no hele, určitě si dupni u Dr., že chceš veškeré možné vyšetření, že tohle fakt není normální, nedej se... držím palce
lulisek píše:
Marselka píše:
lulisek píše:
no mela ale ve ctvrtek a dnes je nedele a treba se neco rozjelo od te doby nevim no...kazdopadne je ted bez teplotky tak uvidime jak se bude vyvijet odpoledne, ale je hodne uplakana a neni to proste ona no...jo a docela dost kucka a prijde mi ze dost chrci jak je zahlenena
no hele, určitě si dupni u Dr., že chceš veškeré možné vyšetření, že tohle fakt není normální, nedej se... držím palce
to ja si dupat nemusim, mame ted noveho dokturka ktery je skvely, a dela vse pro to aby zjistil co male vzdycky je, ja si na nej neztezuju od doby co jsem zmenila mudru tak aspon vzdycky vim ze je o malou dobre postarano. jo a navic ji lezou dva zuby takze to je jedno s druhym:-(
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
to ja si dupat nemusim, mame ted noveho dokturka ktery je skvely, a dela vse pro to aby zjistil co male vzdycky je, ja si na nej neztezuju od doby co jsem zmenila mudru tak aspon vzdycky vim ze je o malou dobre postarano. jo a navic ji lezou dva zuby takze to je jedno s druhym:-(
aha, tak to jo, to je dobře myslím, ta změna Dr a že je jaký je tak ještě zoubky do toho, tak to je fakt mazec!!!!!!! no držte se
Devcatka vsem dekujeme za komentare...mala uz byla dnes bez teplot tak snad uz to bude v poho a kontrola zitra dopadne fajn...je sice protivka uknourana, ale ona si zvykla na ruce jak mela ty vysoke teploty tak jsme ji furt nosili a ted toho vyuziva potvurka mala...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru