Registrován: sob 31. led 2009 22:39:33 Příspěvky: 2346 Bydliště: Nepomuk
Pechy píše:
Ivka píše:
koukám, že všude stejný:-( . Snad to zmizí s příchodem jara. Taky jsme dostali Ventolin, jen mi zarazilo, že je až od dvou let, tak proč ho dávají mladším(i nám)? To je tak dobrý? Máme ho poprvé
Honý ho měl asi v 5ti měsících taky, myslím, že je nejlepší a proč je od dvou, nevím, ael dává se i miminkům, právě v tom dýchátku, ale my máme i sirup teď. Možná že se musí hodně zapíjet, tak je to od dvou, ale já tedy dám a kojím pak hned, tak to tak těch 120-150ml je, tak to snad stačí, ale dr. určitě ví, co dělá
tak jelikož malá vyžahne 2 litry denně, zapito je také dost a je pravda, že zabral hned a lépe než Mucosolvan a různý jitrocelový sirupy
Ach joo, bobci malí Ať už je jaro a nic je netrápí Tak držíme palečky, ať jsou fit My taky bojujeme Oba mají rýmu jako trám, takže nám tu od rána do večera jede vysavač a mám pocit, že furt jen odsávám Ale hlavně, ať je to jen rýma a nejde jim to dál
To je důležité, že je to jen rýma. Kamarádka to má tak taky, oni mají měsíčního prcka a 2 letýho a oba kašlou, rýmujou, je mi jich líto
Honý ho měl asi v 5ti měsících taky, myslím, že je nejlepší a proč je od dvou, nevím, ael dává se i miminkům, právě v tom dýchátku, ale my máme i sirup teď. Možná že se musí hodně zapíjet, tak je to od dvou, ale já tedy dám a kojím pak hned, tak to tak těch 120-150ml je, tak to snad stačí, ale dr. určitě ví, co dělá
tak jelikož malá vyžahne 2 litry denně, zapito je také dost a je pravda, že zabral hned a lépe než Mucosolvan a různý jitrocelový sirupy
já to vůbec nedávám. Dávala jsem jen ten Ventolin. Ze začátku jsem dávala sirupy, ale už jsem se pak na to vybodla, stejně to nemělo žádný smysl. Ventolin je prostě nejlepší
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru