9 kilo se ti zdá málo??? podle mě je to akorád...:-) a 6 zubů??? si děláš srandu ne? to je borec teda..my máme dva a lezou nám spodní dvojky, je to taky masakr.... jinak je teda Kubík velkej šikula, že takhle leze a sedne si sám, Barunka je lenoch...:-) a kde je fotka? :-)
jeho brácha měl v jeho věku 10200g a taky 73cm a to nechtěl téměř vůbec příkrmytak byl koejenj podstatně víc, jo a tady ve vsi je holčička a ta má přes 10kg a je o 10dní starší než kuba.Jenda měl v 6měs.8zubů tak Kubais je pozadu Jo a děti máme obě strašně akční asi po mamince já taky nevydržím chvíli nic sedět, nedělat
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
neboj taky budou časem, my máme obě děti brzozubý jenda měl v 6měs.8zubů
no tak toho se fakt nebojim, že by nám nevyrostly.... já už je skoro vidim, ale ještě se neprořízly... čekám je každým dnem... A možná je budou mít ve stejnej den Matýmu jsem první našla 30.3., tak třeba i štěpulkovi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru