Eví, já si vážím Štěpulku doma a od té doby, co se hýbe mu ta váha taky stojí, myslím, že až nás te´d převáží v 9 měsících, bude mít tak o 300g víc než před 2 měsíci a možná ani to ne! Buď v klidu, je krásnej
Holky moje, napíšu vám všem najednou, mám to tu nějaký zpomalený. -Všem vám moc moc moc děkuju za to co jste napsaly. Tak nějak si myslím, jak už jsem napsala, že je to tím, že teď míň jedl a víc se hýbal. Jen jsem chtěla slyšet, jestli jste to tak někdo měl. Jak vidím, tak je to možný. Jak měl Péťa jako maličkej ty zdravotní problémy, tak jsem na něj nějaká citlivější a všechno si hned moc beru. Děkuju
Evi, jestli se víc hýbe, což určitě, tak bych si hlavu nedělala. Já dneska řešila to samé. Matěj přibral za 3 týdny 300g a dr. dneska v nemocnici měl nějaký problém s tím, že přibral málo, ale od 5ti měsíců aktivně plazí, teď se snaží sedat, stoupat a má první pokusy o lezení, takže jako co by chtěl, nemůžou přibírat pořád hodně a jako nemoc a pohyb, myslím, že skoro 8kg v 8mi měsích je v pořádku a jestli baští a je spokojený, co řešit.
_________________ Ivča, Anička a Marek
_________________ osobní bankéř, teď šťastná maminka :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru