tak si jdu postěžovat, poslední tak měsíc dva se Kuba furt budí, poslední týden to je fakt hrůza-budí se po hodině i častěji, myslela jsem si, že chce ke mě do postele tak dnes jsem zoufale ho tam o půlnoci vzala a on se nakojí, usne a za chvíli je zas vzhůru tak ho pohladím a spí a takhle furt dokola, já už se bojím usnout , že mě hned zas vzbudí takže nemůžu zabrat, dnes jsem spala tak 3hodiny a ještě mi je blbě tak jsme jak praštěná palicí... A chci se zeptat máte zkušenost se Sedalii?Paní lékárnice mi jí doporučila, že by mu to na to spaní mohlo pomoct, ale je to až od roka-xo myslíte můžu mu to koupit? Jo zuby to možná budou to fakt nevím zatím jich má 7, ale když jsme mu večer dala preventivně Nurofen tak se stejně budil
Tak jsem volala dr co si o tom myslí a říkala , že ta Sedalia je supr at to zkusíme 6týdnů a když to nepomůže tak nám nechá namíchat nějaký speciální homeopatika
My sedalii měli uz nevim v kolika mesicicj, ale nepomohla :(
snad nám pomůže a jak dlouho jste jí užívali?
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Ahoj,malé jsou dva a půl a stále nespí,vyzkoušeli jsme vše i Sedalii a bez efektu-kdyby si chtěla mám ji tady!!!Už ji nedávám,Dr.mi řekla,že holt je malý nepsavec,že nemá takovou potřebu spánku a že to jednou přijde,hm ale kdy to mi neřekla Držím palce,ať brzo spinušká
_________________ http://simpina.mondozoo.com _________________ Zdravotní sestra,nyní na mateřské ,,dovolené"
Ahoj,malé jsou dva a půl a stále nespí,vyzkoušeli jsme vše i Sedalii a bez efektu-kdyby si chtěla mám ji tady!!!Už ji nedávám,Dr.mi řekla,že holt je malý nepsavec,že nemá takovou potřebu spánku a že to jednou přijde,hm ale kdy to mi neřekla Držím palce,ať brzo spinušká
a kolikrát se v noci budí?to jsi chudák....uvidíme jak mu bude pomáhat a kdybych chtěla kupovat další tak se určitě ozvu
Hele jak kdy,někdy 5X NĚKDY JEN 3X.Vstáváme v půl 6,ale člověkl si zvykne,když to má od mala a za chvíli nanovo Klidně se ozvi,leží mi to tady,tak to alespoň někdo využije
_________________ http://simpina.mondozoo.com _________________ Zdravotní sestra,nyní na mateřské ,,dovolené"
Hele jak kdy,někdy 5X NĚKDY JEN 3X.Vstáváme v půl 6,ale člověkl si zvykne,když to má od mala a za chvíli nanovo Klidně se ozvi,leží mi to tady,tak to alespoň někdo využije
Jenda se budí jednou a přestal jak jsem ho v roce a půl přestala kojit, Kuba je čím dál horší, no tal snad to zabere-jdu mu dát 1. dávku.já vím, že je to o zvyku, ale jsem nemocná a tohle je šílený co předvádí poslední týden
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru