Šárko oba dva jsou nádherní To je šílené, jak brzo začíná hodit!!!!! Strašně šikovný A já jsem taky u Oliho s kojením skončila dřív než u Leušky.... Kousal jak tygřík. Nakonec jsme byli spokojení oba Přeji hodně zdravíčka
Šárko oba dva jsou nádherní To je šílené, jak brzo začíná hodit!!!!! Strašně šikovný A já jsem taky u Oliho s kojením skončila dřív než u Leušky.... Kousal jak tygřík. Nakonec jsme byli spokojení oba Přeji hodně zdravíčka
Děkuju zlatí. To, že Máta kousal, to už je to nejmenší, ten zbytek byl šílenost. Děkuju moc
no ten je, jak namalovanej...je fakt nádhernej a něčím je strašně podobnej Honýskovi..ale jinak teda celej tatínek :-) a je moc šikovnej...fakt..až ti ty pohybový aktivity závidím..u nás je to opak no...mluví, paci pac a další hovadiny, ale hýbat se jí fakt nechce :-) máš krásný a šikovný kluky Pechy!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru