S Viky asi od 7 měsíců, Péťu asi od 8-mi. Od 4 bych asi nedala... ale záleží na tobě.
No já právě nevím, proto se ptám, on ten sporťák je psaný od narození, ale já mám právě taky zažité dávat až od půl roku , říkám on je skoro úplně v lehu asi 1-1,5 půl je ten sklon.
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
Jo já u Kačky taky, ale to jsem měla jiný kočár takový ten že když to bylo na ležačku tak to byl hluboký a když se to přizvedlo tak to byl jako sporťák . Ale tenhle je sporťák téměř v úplném lehu, no uvidím.
S Viky asi od 7 měsíců, Péťu asi od 8-mi. Od 4 bych asi nedala... ale záleží na tobě.
No já právě nevím, proto se ptám, on ten sporťák je psaný od narození, ale já mám právě taky zažité dávat až od půl roku , říkám on je skoro úplně v lehu asi 1-1,5 půl je ten sklon.
Jasně, jasně... já právě taky mám zažito od toho půl roku. Ale zas pokud je tam napsáno od narození, tak je to asi nějak schválený či co...
já až někdy v 7 měsících,ale stejně ho převážně měla na ležato,protože tam spinkala
No jenže ten náš malý potvůrka když spinká je to ok, ale jak nespí tak je zle, on chce vidět a z tam nic nevidí. Ono ani tak o nic nejde, to mám jen já touhu vyzkušet nový kočár
Předmět příspěvku: Re: Odkdy jste dávaly své děti do sporťáku?
Napsal: čtv 19. kvě 2011 19:50:16
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Kamča až v 8-mi měsících, ale co jsem tak vysledovala, tak většina mamin dávala dítka kolem půl roku. Ale třebas švagrová mého manžela už ve 3 měsících, protože klasickou korbu neměla, jen Jané Matrix a tam se dítko prostě nevejde...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Já bych se toho sporťáku nebála. Starší dceru jsem dávala sice až v 7 měsících, ale ta mladší půjde příští týden, tedy od 3 měsíců. Ten hluboký je pro dítě určitě pohodlnější, ale náš váží skoro 20 kilo a navíc ho mám jen vypůjčený a musím ho vrátit. Mám taky sporťák od narození a jde skoro do úplného lehu. Na zimu bych do něj mimčo nedala, ale na léto proč ne.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
Já bych se toho sporťáku nebála. Starší dceru jsem dávala sice až v 7 měsících, ale ta mladší půjde příští týden, tedy od 3 měsíců. Ten hluboký je pro dítě určitě pohodlnější, ale náš váží skoro 20 kilo a navíc ho mám jen vypůjčený a musím ho vrátit. Mám taky sporťák od narození a jde skoro do úplného lehu. Na zimu bych do něj mimčo nedala, ale na léto proč ne.
No já si právě taky myslím, že v létě to je v pohodě. Jaký máš sporťák?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru