tak to neznám, zdá se mi to zbytečné, takovýmu mrňousovi, myslím, že každé dítě má takové období...
období trvající několik měsíců a stále se zhoršuje.buzení jsem si užila rok a půl s Jendou tohle je jiný horší...chci , aby se v klidu vyspal i on vždyt taky potřebuje klidný spánek...zkusíme to a uvidíme...jsou to homeopatika a to mrnousci můžou a když mi to požehnala naše dr. tak to prostě zkusím
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Mylsím,že Sedalie moc nepomůže....spíš jde o noční zlozvyk a ten by bylo potřeba řešit...
a povíš mi jak??nechat vyřvat ho nemůžu a a ni nenechám
já měla to samé. u nás teda zabralo to, že jsem dala Jańulu do pokojíka a Vikča spí s náma. Už je to asi měsíc, co spíme všichni celou noc . Po přestěhování do pokojíka se mi hned tu noc vzbudila jen 2x místo po půlhodině. Ale to už jste určitě zkusili, každopádně čas je lék, tohle dělá hodně dětí.
já nevím, mě takhle spí obě děti, několikrát za noc vzhůru a to nekojím....a homeopatika nikdy nezabrali!!!!!! časem si na to nevyspání zvykneš
no jo zvyknout si jsem ti radila já...ale 3h je fakt málo i pro něj, zas nejde tak o mě, ale pro nějto taky musí ýt náročný...dr. říkala, že se sedalii má dobré zkušenosti, na netu jsem četla , že někomu pomohla někomu ne tak uvidím za zkoušku nic nedám
já nespím už 2,5 roku..takže zvyklá opravdu jsem a děti to dospí přes den....aspon teda ty moje..teda Bára...Štěpán už přes den nespí....
Mylsím,že Sedalie moc nepomůže....spíš jde o noční zlozvyk a ten by bylo potřeba řešit...
a povíš mi jak??nechat vyřvat ho nemůžu a a ni nenechám
já měla to samé. u nás teda zabralo to, že jsem dala Jańulu do pokojíka a Vikča spí s náma. Už je to asi měsíc, co spíme všichni celou noc . Po přestěhování do pokojíka se mi hned tu noc vzbudila jen 2x místo po půlhodině. Ale to už jste určitě zkusili, každopádně čas je lék, tohle dělá hodně dětí.
víš, že mě to taly napadlo, zařídit mu jeho vlastní pokoj?třeba by to pomohlo
já nevím, mě takhle spí obě děti, několikrát za noc vzhůru a to nekojím....a homeopatika nikdy nezabrali!!!!!! časem si na to nevyspání zvykneš
no jo zvyknout si jsem ti radila já...ale 3h je fakt málo i pro něj, zas nejde tak o mě, ale pro nějto taky musí ýt náročný...dr. říkala, že se sedalii má dobré zkušenosti, na netu jsem četla , že někomu pomohla někomu ne tak uvidím za zkoušku nic nedám
já nespím už 2,5 roku..takže zvyklá opravdu jsem a děti to dospí přes den....aspon teda ty moje..teda Bára...Štěpán už přes den nespí....
přes den spí taky Kuba málo...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru