Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: poradna 6týdnů
PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2011 17:02:18 

terinka píše:
Terinka mela koliku zacalo ji to v sestinedeli a byl to teda fakt mazec :r: probrecela kazdej vecer 4 hodiny a nezabralo nam vubec nic .
Drzim palce at je to lepsi :a:

:smutek: a kdy vám to přešlo ?

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2011 20:23:34 

renďousek píše:
Monulka.h píše:
renďousek píše:
tak jsme dneska byli v porodně v 6týdnech, sestřička s dr. se jen smály že je Tomášek dobře živený a že je vážně velké miminko :s: váha 5,450 kg , hlavička 40cm ... délku musím změřit ...
jen je ještě pořád žlutý, ale protože dobře papá tak to dr. zatím nebude řešit odběry a uvidí se jak to bude dál :srdce.gif:
vyfasovali jsme Sab simplex, protože už téměř 3týdny Tomášek od 6do 10-11 večer nespí a neustále pláče a pláče a v bříšku mu to pěkně bublá :smutek: nejdříve jsem koupila v lékárně Infacol ale ten moc nezabíral, pak jsme před 14dny koupili teda ty blahodárné a doporučované Probiotické kapičky, ale teda nám vůbec nepomáhají a dokonce je to teď poslední dny čím dál horší :aaaaa: v noci sice vydrží spát 4-5 hodin, ale poslední dva dny pak 1-2 pláče a nespí :aaaaa:
no zkusíme i ten Sab simplex, Probiotické kapičky mám zkusit brát já a mám i vyzkoušet brát Laktobacilky ... no tak jsem zvědavá co bude dál, už z toho začínám být dost vyčerpaná :smutek: a začíná to vnímat i Matýsek takže zkouší teď moje nervy :smutek:
Tak snad to brzičko přejde a Tomášek bude zase to naše spokojené miminko :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

no a za tři týdny máme přijít na první očkování :srdicka.gif:

Reni míry krásné. A jinak s tím bříškem mě to mrzí. Nám zatím ten infacol a probio pomáhá. Přes den v kočárku spí Filípek krásně a večer v postýlce než usne tak i 2 hodky podávám dudlík. A po jídle v noci taky. Takže musíme vydržet. Určitě to brzy přejde, prcci se začnou víc hýbat a bude líp. Posíláme pusinku Tomáškovi :srdce.gif: :pus:

jo jo musíme vydržet a snad bude brzičko líííííííííp :pus: :pus: a dudlík u nás pomáhá vždycky jenom na chviličku :smutek:
Moni a k těm probiotikům můžeš dávat ještě i ten infacol?

Reni já dávám ráno 5 kapek probio a před každým pitím infacol.

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: stř 03. srp 2011 22:28:55 

Tomášek je chlapák a určitě se mu bříško brzo spraví :pus: :pus: :pus: :pus: :pus:

MŮJ BAZÁREK

Obrázek

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2011 12:45:16 

Monulka.h píše:
renďousek píše:
Monulka.h píše:
renďousek píše:
tak jsme dneska byli v porodně v 6týdnech, sestřička s dr. se jen smály že je Tomášek dobře živený a že je vážně velké miminko :s: váha 5,450 kg , hlavička 40cm ... délku musím změřit ...
jen je ještě pořád žlutý, ale protože dobře papá tak to dr. zatím nebude řešit odběry a uvidí se jak to bude dál :srdce.gif:
vyfasovali jsme Sab simplex, protože už téměř 3týdny Tomášek od 6do 10-11 večer nespí a neustále pláče a pláče a v bříšku mu to pěkně bublá :smutek: nejdříve jsem koupila v lékárně Infacol ale ten moc nezabíral, pak jsme před 14dny koupili teda ty blahodárné a doporučované Probiotické kapičky, ale teda nám vůbec nepomáhají a dokonce je to teď poslední dny čím dál horší :aaaaa: v noci sice vydrží spát 4-5 hodin, ale poslední dva dny pak 1-2 pláče a nespí :aaaaa:
no zkusíme i ten Sab simplex, Probiotické kapičky mám zkusit brát já a mám i vyzkoušet brát Laktobacilky ... no tak jsem zvědavá co bude dál, už z toho začínám být dost vyčerpaná :smutek: a začíná to vnímat i Matýsek takže zkouší teď moje nervy :smutek:
Tak snad to brzičko přejde a Tomášek bude zase to naše spokojené miminko :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

no a za tři týdny máme přijít na první očkování :srdicka.gif:

Reni míry krásné. A jinak s tím bříškem mě to mrzí. Nám zatím ten infacol a probio pomáhá. Přes den v kočárku spí Filípek krásně a večer v postýlce než usne tak i 2 hodky podávám dudlík. A po jídle v noci taky. Takže musíme vydržet. Určitě to brzy přejde, prcci se začnou víc hýbat a bude líp. Posíláme pusinku Tomáškovi :srdce.gif: :pus:

jo jo musíme vydržet a snad bude brzičko líííííííííp :pus: :pus: a dudlík u nás pomáhá vždycky jenom na chviličku :smutek:
Moni a k těm probiotikům můžeš dávat ještě i ten infacol?

Reni já dávám ráno 5 kapek probio a před každým pitím infacol.

Moni díííííky :pus:
tak já to taky zkusím kombinovat :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2011 12:45:53 

PjóDatlé píše:
Tomášek je chlapák a určitě se mu bříško brzo spraví :pus: :pus: :pus: :pus: :pus:

dííííííííííky :pus: :pus: :pus:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2011 16:17:53 

tak váhově jsme na tom skoro stejně, jen ta naše brambora je o něco těžší :s: na prdíky, u obou, nám pomáhá Babycalm. A taky mastička Pupík. Večer ještě cvičíme a na bříšku jí je taky fajn, dokonce tak vydrží i dlouho spát, ale to jí dávám jenom přes den a jenom někdy :ano: se žloutenkou neporadím, neznám :sad.png: tak se držte :srdce.gif: :pus:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2011 20:10:54 

krásně papá :s: to je dobře :ano: Jinak my jsme taky žlutý, a prdíme jak pořádní chlapi :srdicka.gif: četla jsem že sabík je od 3.týdne, a nám je mudra napsala už teď :? tak mu sem tam kápnu 3 kapičky, většinou k večeru, ale vy už můžete plnou dávku, tak by měl pomoct :srdce.gif:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2011 22:27:52 

držím pěsti :jednicka: ať je líp :pus:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=158624

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: čtv 04. srp 2011 23:49:53 

Téda to jsou míry, Lucinka měla skoro o kilo míň :) asi mám polotučný mlíko :s:
A nám teda probiotický kapičky taky nezabraly :n: já už jekupovat nebudu :ne: Lucce byly tři měsíce, tak snad máme nejhorší za sebou...

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 05. srp 2011 8:20:57 

lulisek píše:
tak váhově jsme na tom skoro stejně, jen ta naše brambora je o něco těžší :s: na prdíky, u obou, nám pomáhá Babycalm. A taky mastička Pupík. Večer ještě cvičíme a na bříšku jí je taky fajn, dokonce tak vydrží i dlouho spát, ale to jí dávám jenom přes den a jenom někdy :ano: se žloutenkou neporadím, neznám :sad.png: tak se držte :srdce.gif: :pus:

moc díííííííííííky :pus:

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]