Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
toz to mi rekni kam to dite furt specha, uz me serkate:-))) mu rekni at ubere plynu, ze mu to neutece...jinak je sikulkaaaaaaaaaa, mala zase zacala o vikendu na 4 a houpe se dopredu a dozadu, srandaaa
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
toz to mi rekni kam to dite furt specha, uz me serkate:-))) mu rekni at ubere plynu, ze mu to neutece...jinak je sikulkaaaaaaaaaa, mala zase zacala o vikendu na 4 a houpe se dopredu a dozadu, srandaaa
Marsel, já mu to říkám pořád, ještě mu vyřídím, že vás to jako trošku sérká, tak třeba zbrzdí. Ale teď se vehementně snaží naučit lézt, tak nic jiného teď dva dny nezkouší, ještě, že tak, jinak by se snad už i postavil...tedy včera si zkoušel sednout, ale to mu jaksi nevyšlo, tak toho snad nechá
_________________ Už asistuji jen Honýskovi a Matějíčkovi :)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru