Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Máťa je krásný klučina.... s kukadlama Jinak manželův synovec byl taky děsnej fofrník, už v osmi měsících začal obcházet nábytek, ale ve finále začal chodit 12 dní před prvním rokem....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Máťa je krásný klučina.... s kukadlama Jinak manželův synovec byl taky děsnej fofrník, už v osmi měsících začal obcházet nábytek, ale ve finále začal chodit 12 dní před prvním rokem....
Já myslím, že to bude u Máti stejný. Obchází už skoro 2,5 měsíce, min. ještě dva to trénovat bude si myslím, takže to nakonec takový šídlo nebude, stačí, že leze :D
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Pechy píše:
Motyčka píše:
Já myslím, že to bude u Máti stejný. Obchází už skoro 2,5 měsíce, min. ještě dva to trénovat bude si myslím, takže to nakonec takový šídlo nebude, stačí, že leze :D
není kam spěchat, nachodí se ještě dost
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: stř 26. led 2011 16:53:06 Příspěvky: 59 Bydliště: Plzeň
Pechy píše:
Vendy77 píše:
Malý model Je neuvěřitelný jak to utíká .... vždyť já už mám za sebou polovinu těhu. Tak snad se do porodu uvidime!
Zlato, ani neříkej a co čekáte víš? Moc mě mrzí ta Praha, ale věřím, že to ještě dáme, při nejhorším si uděláme výlet
Nevím co čekáme. Zatím je to překvapení, ale uvidíme jestli vydržím až do konce Teď jsem byla na velkém ultrazvuku a viděla jsem jak tam dr koukal. Nejdřív se mi to zdálo na holčičku a potom na kluka, takže fakt nevim Nezeptala jsem se a on nic neříkal, protože už jsem mu předtím říkala, že to vědět nechci. Podle bříška to ale spíš typuju na dalšího raubíře.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru