krásně papá to je dobře Jinak my jsme taky žlutý, a prdíme jak pořádní chlapi četla jsem že sabík je od 3.týdne, a nám je mudra napsala už teď tak mu sem tam kápnu 3 kapičky, většinou k večeru, ale vy už můžete plnou dávku, tak by měl pomoct
moc dííííííííííky no dr říkala že ta žloutenka může být u kojení dlouho
Téda to jsou míry, Lucinka měla skoro o kilo míň :) asi mám polotučný mlíko A nám teda probiotický kapičky taky nezabraly já už jekupovat nebudu Lucce byly tři měsíce, tak snad máme nejhorší za sebou...
dííííííííky no Matysek měl stejnou porodní váhu a v 6týdnech měl o půl kila míň tak doufám že Tomášek nebude cvalík ale i dr říkala že mu přece nebudeme odpírat mlíčko když mu tak chutná tak snad bude už Lucince líp
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
renďousek píše:
ivkahof píše:
krásně papá to je dobře Jinak my jsme taky žlutý, a prdíme jak pořádní chlapi četla jsem že sabík je od 3.týdne, a nám je mudra napsala už teď tak mu sem tam kápnu 3 kapičky, většinou k večeru, ale vy už můžete plnou dávku, tak by měl pomoct
jo to mě taky říkala o kojení, a já myslela že je to jen lepší a že to odezní rychlejc než při umělým mlíku , ještě jsem si vzpomněla k tomu prdíkování, já piju feniklovej čaj, tak to zkus taky
jo to mě taky říkala o kojení, a já myslela že je to jen lepší a že to odezní rychlejc než při umělým mlíku , ještě jsem si vzpomněla k tomu prdíkování, já piju feniklovej čaj, tak to zkus taky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru