krásné fotky - zvláště ta šneková... jelikož mi svítí sluníčko na pc, tak jsem dlouze musela zjišťovat, co to vlastně je V Máťovi vidím pořád tatínka. Jinak je to velký šikula a jak psaly holky, je neuvěřitelné, jak rychle to uteklo. Já si třeba pamatuji, žes psala, že dieta nebude... a nepřijde mi, že by to bylo tak dlouho
No vidíš to a dieta se drží nedrží Každopádně letí to strašně moc rychle a do táty už mi moc nepřijde, teď jsem dávala na fb nedávno srovnávací fotku - mě, Máti a Honýse cca ve stejném věku a s tátou tam nemá nic společného
Pešulko, dík za optání...dala jsem se do kupy a můžu říct, že se to začíná vracet k normálu. Teď jsme byli týden na dovče a ta příroda a děti mě maximálně dobyly
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Ježíš, ten šnek je dokonalej...při jaké příležitosti to měl na sobě?
u mámy se konal karneval, tak při té příležitosti - byl skvělej a jak ti je Aji?
Pešulko, dík za optání...dala jsem se do kupy a můžu říct, že se to začíná vracet k normálu. Teď jsme byli týden na dovče a ta příroda a děti mě maximálně dobyly
To je super kočko moje, jsem moc ráda, myslím tu na tebe, kudy chodím. Tak dobíjej dobíjej, má být ještě krásně, to se bude dobíjet, jedna radost
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru