Ahoj Káťa očkovaná není na nic, akorát jí teda budeme dávat proti Klíšťové encefalitýdě. A Kuba je očkovaný Prevenarem 13, doporučila mi ho Dr. a dopláceli jsem 350,- ale taky si myslím, že to je asi jedno účinné budou určitě obě dvě. Na tuberu nechám Kubu taky očkovat, ale DR. říkala, že to se dělá až ve dvou letech
díííííííííky no já jsem volala přímo na polikliniku na kalmetizaci, kde očkují TBC a sestřička mi říkala že očkují po půl roce, až po těch 4hexách
Fakt?? No vdiíš, mně právě říkala Dr. že až ve dvou letech No asi si tam také zavolám a poptám se sama. Nevíš kolik to stojí?
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
Předmět příspěvku: Re: očkování proti pneumokoku ...
Napsal: stř 21. zář 2011 20:06:29
michalka má prevenar, prvně měla ten zadarmo, pak už byla jen 13, takže má na přeočkování tu a platila jsem kolem 300, takže žádná drasťárna. k tomu má navíc zatím jen žloutenku.
Ahoj Káťa očkovaná není na nic, akorát jí teda budeme dávat proti Klíšťové encefalitýdě. A Kuba je očkovaný Prevenarem 13, doporučila mi ho Dr. a dopláceli jsem 350,- ale taky si myslím, že to je asi jedno účinné budou určitě obě dvě. Na tuberu nechám Kubu taky očkovat, ale DR. říkala, že to se dělá až ve dvou letech
díííííííííky no já jsem volala přímo na polikliniku na kalmetizaci, kde očkují TBC a sestřička mi říkala že očkují po půl roce, až po těch 4hexách
Fakt?? No vdiíš, mně právě říkala Dr. že až ve dvou letech No asi si tam také zavolám a poptám se sama. Nevíš kolik to stojí?
jé tak to nevím, ale zjistím, kamarádka teď nedávno byla s malou na očkování
michalka má prevenar, prvně měla ten zadarmo, pak už byla jen 13, takže má na přeočkování tu a platila jsem kolem 300, takže žádná drasťárna. k tomu má navíc zatím jen žloutenku.
já mám u obou Synflorix....u Štěpánka jsem ho platila, ted mi ho Báře dala sama od sebe, kdybych se neptala, co je ta druhá injekce, tak ji naočkuje bez mého svolení.... ale jako v pohodě, bez reakcí a jinak jsou v pohodě....
Tak to je zvláštní dr., když se tě ani nezeptala, jestli jí ten synflorix chceš dát
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru