tak jsem zase tady, mohli by jste mi poradit od kdy jste zkoušeli dětičky na nočník a kdy umělo zavolat? a ještě můžete mi napsat příklad jídelníčku děťátka? děkuji
s nočníkem začneme tak po prvním roce, nebudu na to spěchat, ať to neuspěchám.. jinak jídelníček.. snídaně mlíčko, svačina jogurt, obídek - dneska měl brambůrky s kuřecím masem a mrkvičkou - sváča přesnídávka a k večeři mlíčko a kaše
Michalka píše:
tak jsem zase tady, mohli by jste mi poradit od kdy jste zkoušeli dětičky na nočník a kdy umělo zavolat? a ještě můžete mi napsat příklad jídelníčku děťátka? děkuji
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Předmět příspěvku: Re: kdy na nočník+jídelníček 10 měsičního dítěte
Napsal: pon 02. úno 2009 20:22:07
Registrován: čtv 29. led 2009 8:21:29 Příspěvky: 11104 Bydliště: Morava
Michalka píše:
tak my máme 14 měsíců a neseděla na něm ani jednou, vždy jak ho vidí tak začne strašně řvát a zdrhne
_________________ _________________ 18.11 nástup do fabriky na 12-ctky
Napsal: pon 02. úno 2009 20:24:07
Registrován: sob 31. led 2009 20:35:40 Příspěvky: 12112 Bydliště: Ústí nad Labem
Michalka píše:
Na nočník je ještě brzy, ale pokud to vezmeš jako hru, tak posazovat můžeš, ale děti v tomhle věku z toho většinou nemají rozum. Jídelníček: ráno-přesnídávka, oběd -mlíčko, okolo 15h masozeleninový příkrm, v 18 kaše a v noci mlíčko. Do toho sem tam nějakou sůšu nebo piškot (od 6. měsíce), banán...
Napsal: pon 02. úno 2009 20:25:06
Registrován: pát 30. led 2009 8:47:20 Příspěvky: 2764 Bydliště: Ostrava-Poruba
Monča.K píše:
Michalka píše:
tak my máme 14 měsíců a neseděla na něm ani jednou, vždy jak ho vidí tak začne strašně řvát a zdrhne
že tam seděl chlop a vy ho zapoměli umýt?.....pardon, ale to bych řvala taky
Napsal: pon 02. úno 2009 20:33:27
Registrován: čtv 29. led 2009 8:21:29 Příspěvky: 11104 Bydliště: Morava
Hanka H. píše:
Monča.K píše:
Michalka píše:
že tam seděl chlop a vy ho zapoměli umýt?.....pardon, ale to bych řvala taky
_________________ _________________ 18.11 nástup do fabriky na 12-ctky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru