Ahoj holky, má holčička se ještě neplazí a nelozí. Sama se posadí, válí sudy a tímhle způsobem se dostane tedy všude. Já bych to tak neřešila, ale včera jsem si na netu přečetla, že to zase tak v poho není. A doporučovali k neurologovi. Do kdy má tak dítě čas, je tady některá z Vás na tom podobně?
Předmět příspěvku: Re: Plazení a lození 9 měsíčního dítěte
Napsal: stř 04. úno 2009 14:02:36
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
PavlínaL píše:
Ahoj holky, má holčička se ještě neplazí a nelozí. Sama se posadí, válí sudy a tímhle způsobem se dostane tedy všude. Já bych to tak neřešila, ale včera jsem si na netu přečetla, že to zase tak v poho není. A doporučovali k neurologovi. Do kdy má tak dítě čas, je tady některá z Vás na tom podobně?
Natálka se vůbec neplazila,ale ani neválela sudy pak si najednou začala pohupovat na kolínkách,to trvalo asi 14 dní a pak začala lézt,bylo jí akorát 9 měsíců.Každý dítě na to jde jinak,neboj,kdyby bylo něco špatně,tak si toho všimne Mudr na poradně Ještě se naleze ažaž
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Člověk vždycky něco hledá a pak je z toho akorát tak nervozní...Díky...quote="koniprd"]
PavlínaL píše:
Natálka se vůbec neplazila,ale ani neválela sudy pak si najednou začala pohupovat na kolínkách,to trvalo asi 14 dní a pak začala lézt,bylo jí akorát 9 měsíců.Každý dítě na to jde jinak,neboj,kdyby bylo něco špatně,tak si toho všimne Mudr na poradně Ještě se naleze ažaž [/quote]
Alenka začala lézt v 10 měsících,dej jí ještě čas!
Předmět příspěvku: Re: Plazení a lození 9 měsíčního dítěte
Napsal: stř 04. úno 2009 14:46:41
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
PavlínaL píše:
Člověk vždycky něco hledá a pak je z toho akorát tak nervozní...Díky...quote="koniprd"]
PavlínaL píše:
Natálka se vůbec neplazila,ale ani neválela sudy pak si najednou začala pohupovat na kolínkách,to trvalo asi 14 dní a pak začala lézt,bylo jí akorát 9 měsíců.Každý dítě na to jde jinak,neboj,kdyby bylo něco špatně,tak si toho všimne Mudr na poradně Ještě se naleze ažaž
[/quote] Ono je fakt lepší nic nečíst,já ted četla,že když se děti v noci často budí,že maj většinou problémy s ušima,hm,od tý doby si Natka tře furt ouška,ale jenom v noci
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru