Tak jsme byli dneska v poradně. Maťulda měl 4 měsíce 17.ledna. Takže od minula nám přibral 630g a vyrostl o 2,5cm - tedy má 6630g a 62,5cm a obvod hlavičky 41cm. Roste pěkně, pusinka moje. Dostal dvě pigára, tak doufám, že to bude ok, Honý je nastydlý, ale dr. říkala, že Maťulda je naprosto ok, tak že ho naočkuje, tak snad bude vše v pohodě.. Jinak co umí - zatím se nepřetočí, jen na bok, ale poctivě trénuje a krásně tedy pase na natažených ručičkách a taky umí pěkně řvát, to mu jde taky dobře No a Hondule měl před třemi dny 2 roky a 4 měsíce a je to moje šikulka hodná. Naučil se krásně říkat děkuju za vše, co mu dáme, hezky nás i poprosí, už je definitivně bez plen - i na noc. Občas se zavzteká a neposlouchá, ale to by bylo divný. Umí nějakou tu básničku, písničku a děda do něj nabifloval ještě dvě anglický, no jeslti takhle s dědou míní pokračovat, tak mu asi nebudu brzy rozumět, já fakt anglicky neumím ani ň. No dost chlubení, mějte se fajn a všem co jsou nemocní přejeme brzské uzdravení.
Přílohy:
Maťulda.jpg [ 34.94 KiB | Zobrazeno 46 krát ]
Hony.JPG [ 824.63 KiB | Zobrazeno 22 krát ]
Naposledy upravil Pechy dne stř 26. led 2011 9:54:29, celkově upraveno 1
Jsou šikovní kluci A co to kojení? Rozjíždí se to? Teda spíš jestli začíná Matějíček zas chtít prsíčko...
On je jenom na prsíčku, jen mi ho trošku bojkotoval, ale dr. říkala, že si myslí, že to bylo všechno spojený s tou 6. nemocí. Už zase krásně baští bez keců
Jsou šikovní kluci A co to kojení? Rozjíždí se to? Teda spíš jestli začíná Matějíček zas chtít prsíčko...
On je jenom na prsíčku, jen mi ho trošku bojkotoval, ale dr. říkala, že si myslí, že to bylo všechno spojený s tou 6. nemocí. Už zase krásně baští bez keců
Tak to je super - zas ideál
To jo, jsem tu po večerech pořád řvala, ale už je z ase fajn
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru