Ahoj holky, chtěli by jsme jet na víkend na hory že by manža zkusil s Niki trošku lyžovat a že by i sám si zalyžoval, ale nevim není to na Péťu brzo, byli by mu 5 měsíce. Příští rok to už bude v pohodě ale nevim no, když budu na pokoji a venku budu jenom na procházku když nebude moc zima tak by to snad šlo ne? Co myslíte
já bych klidně jela a pokud bude velká zima tak budete v chatě a pokud bude do -5 tak můžete klidně ven už to není zas tak malé miminko. Ale já toto moc neřeším Adámek byl s námi v 8 měsících u moře
Jaký je rozdíl mezi tím, jeslti jdeš ven u vás nebo na horách. Já bych jela, horský vzduch nemůže nikomu ublížit a ven prostě půjdeš do těch -5 jako chodíš tady a 5ti měsíční už taky není novorozenec
Holky děkuju, hned jsem taková klidnější, taky si říkám že je jedno jestli mám být doma nebo na horách. To spíš doma jsou takový zaražený asi že by jsme jeli s malým na hory, ale v tomhle si budu dělat stejně co chci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru