Holky takže náš Kubíček měl včera 2 měsíce, strašně moc to letí. Je to šikulka, prdíky nás úplně obešly, takže vlastně vůbec nepláče, v noci krásně spinká, někdy se budí na papání dvakrát, ale někdy jen jednou kolem třetí, napapká se a spinká do rána, je to zlatičko.Když se narodil měl 3000g a 49cm, v 6-ti týdnech měl 4450g a 55cm takže roste jako z vody, to nebude takové vyžle jak ta naše Kačka, která konečně ve svých 2 letech a 8 měsících překročila magickou hranici 12kg Jinak při těhu jsem přibrala 27 kg, 12 jsem nechala v porodnice a 15 mi zbylo . Jen co přestanu kojit, což nebude trvat moc dlouho, poněvadž od porodnice přikrmuju skočím s váma do diety.
Přílohy:
IMG_4702.JPG [ 439.07 KiB | Zobrazeno 17 krát ]
IMG_4703.JPG [ 440.69 KiB | Zobrazeno 15 krát ]
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
Ty bláho, vůbec bych neřekla, že jsou to už 2 měsíce ale vidím to na našem Honzíkovi Kubík je kouzelnej a určitě moc prima klučík, moc si ho užívejte. a s těmi kily určitě zatočíš...neboj. Já jsem najela na lehkou dietu už od 6 ti nedělí, tedy spíš využívám toho že kojím a jde to prostě líp. Držím palečky i tobě
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
To už jsou fakt 2měsíce ? Hrozně rychle to letí. Kubíček je krásnej klučina A kila teď neřeš, půjdou dolů
No letí to jak sviňa hrozně rychle, mně taky připadá že to je jak včera co se narodil. No s těma kilama to bude ještě záhul, no do léta s tím musím něco provést jinak, můžu chodit kanálama, se do ničeho nevlezu.
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru