Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kubovo spaní, Sedalie+názor naší dr,
PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 6:57:30 

tak si jdu postěžovat, poslední tak měsíc dva se Kuba furt budí, poslední týden to je fakt hrůza-budí se po hodině i častěji, myslela jsem si, že chce ke mě do postele tak dnes jsem zoufale ho tam o půlnoci vzala a on se nakojí, usne a za chvíli je zas vzhůru tak ho pohladím a spí a takhle furt dokola, já už se bojím usnout , že mě hned zas vzbudí takže nemůžu zabrat, dnes jsem spala tak 3hodiny a ještě mi je blbě tak jsme jak praštěná palicí...
A chci se zeptat máte zkušenost se Sedalii?Paní lékárnice mi jí doporučila, že by mu to na to spaní mohlo pomoct, ale je to až od roka-xo myslíte můžu mu to koupit?
Jo zuby to možná budou to fakt nevím zatím jich má 7, ale když jsme mu večer dala preventivně Nurofen tak se stejně budil

Tak jsem volala dr co si o tom myslí a říkala , že ta Sedalia je supr at to zkusíme 6týdnů a když to nepomůže tak nám nechá namíchat nějaký speciální homeopatika

Naposledy upravil JaninkaU dne pon 04. dub 2011 8:33:13, celkově upraveno 1

E-mail  Profil

Předmět příspěvku: Re: Kubovo spaní, Sedalie-poradíte?
PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 8:10:48 

neznám, ale raději bych nic nedávala.Kája měla taky období, kdy vůbec nespala, to bylo na mašli, ale přešlo to samo.
Napadlo mě Chamomila-homeopatika, ty jsou i pro nejmenší, jsou to homeopatika

E-mail  YIM  Profil

Předmět příspěvku: Re: Kubovo spaní, Sedalie-poradíte?
PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 8:16:24 

Renatamor píše:
neznám, ale raději bych nic nedávala.Kája měla taky období, kdy vůbec nespala, to bylo na mašli, ale přešlo to samo.
Napadlo mě Chamomila-homeopatika, ty jsou i pro nejmenší, jsou to homeopatika

ta Sedalie jsou právě homeopatika přímo pro děti při neklidným spaním...jenda se budil po 2 hodinách do roka a půl, ale o bylo pro ti Kubovi slabý odvar...a ta sedalia má hlavní složku tu Chamomila

E-mail  Profil

Předmět příspěvku: Re: Kubovo spaní, Sedalie+názor naší dr,
PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 9:05:15 

JaninkaU píše:
tak si jdu postěžovat, poslední tak měsíc dva se Kuba furt budí, poslední týden to je fakt hrůza-budí se po hodině i častěji, myslela jsem si, že chce ke mě do postele tak dnes jsem zoufale ho tam o půlnoci vzala a on se nakojí, usne a za chvíli je zas vzhůru tak ho pohladím a spí a takhle furt dokola, já už se bojím usnout , že mě hned zas vzbudí takže nemůžu zabrat, dnes jsem spala tak 3hodiny a ještě mi je blbě tak jsme jak praštěná palicí...
A chci se zeptat máte zkušenost se Sedalii?Paní lékárnice mi jí doporučila, že by mu to na to spaní mohlo pomoct, ale je to až od roka-xo myslíte můžu mu to koupit?
Jo zuby to možná budou to fakt nevím zatím jich má 7, ale když jsme mu večer dala preventivně Nurofen tak se stejně budil

Tak jsem volala dr co si o tom myslí a říkala , že ta Sedalia je supr at to zkusíme 6týdnů a když to nepomůže tak nám nechá namíchat nějaký speciální homeopatika

My sedalii měli uz nevim v kolika mesicicj, ale nepomohla :(

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 9:57:18 

Jani, jsme na tom podobně s Péťou. Viky mi špatně spala dokud jsem ji kojila (pořád se budila a dožadovala se mlíčka), od roka spí celou noc. Tak si říkám, že to bude u Péti podobný. Snad. Já mu nic cpát nebudu.
Pokud ty to nemůžeš vydržet, tak bych se na tvém místě tedy domluvila s dětskou dr a podle jejího názoru dala nebo nedala...

Obrázek

Eva, Viktorka a Peťulka

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 10:44:36 

já bych to neřešila žádnýma homeopatikama (tedy já tomu nevěřím tak asi proto) možná bych zkusila odbourat noční kojení

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 10:55:34 

já nevím, mě takhle spí obě děti, několikrát za noc vzhůru a to nekojím....a homeopatika nikdy nezabrali!!!!!!
časem si na to nevyspání zvykneš

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 12:26:48 

MarcelaK píše:
já bych to neřešila žádnýma homeopatikama (tedy já tomu nevěřím tak asi proto) možná bych zkusila odbourat noční kojení

neodbourám ho, chci ještě rok kojit a přes den chce tak 3x někdy i mín tak, aby se mi neodstavil

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 12:28:23 

Wikina píše:
já nevím, mě takhle spí obě děti, několikrát za noc vzhůru a to nekojím....a homeopatika nikdy nezabrali!!!!!!
časem si na to nevyspání zvykneš

no jo zvyknout si jsem ti radila já...ale 3h je fakt málo i pro něj, zas nejde tak o mě, ale pro nějto taky musí ýt náročný...dr. říkala, že se sedalii má dobré zkušenosti, na netu jsem četla , že někomu pomohla někomu ne tak uvidím za zkoušku nic nedám

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 04. dub 2011 12:30:34 

Effka píše:
Jani, jsme na tom podobně s Péťou. Viky mi špatně spala dokud jsem ji kojila (pořád se budila a dožadovala se mlíčka), od roka spí celou noc. Tak si říkám, že to bude u Péti podobný. Snad. Já mu nic cpát nebudu.
Pokud ty to nemůžeš vydržet, tak bych se na tvém místě tedy domluvila s dětskou dr a podle jejího názoru dala nebo nedala...

právě jsem jí volla a říkala, že s tou sedalii má dobr zkušenosti tak to kusím a uvidíme..ono v tom spaní nejde tak o mě ako, že budí i manžela, když ve 4h vstává 7dní v týdnu hned pak má 5nočních tak se musí taky vyspat a dybych ho rychle neutišila tak budá i bráchu, ale i pro něj to není dobrý takový spánek, ve dne spí hodinu až dvě dopol. a půl hodiny odpol., takže taky nic moc

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]