Ahoj holky, Péťa krásně jí příkrmy ze lžičky, v poledne zeleninu s masem a na večír kaší, ale když jsem mu chtěla dát čaj nebo sunar tak mi nechce flašku, už 14 dní to postupně zkouším a nic. Dokonce jsem mu sunar přisladila a ani to nepomohlo. Chce jenom prso nebo lžičku. Chtěla bych ho tak v červenci odstavit tak jsem mu chtěla sem tam udělat mlíko aby si zvykal a taky na noc mu to už tak nestačí ode mě. Ještě zkusím hrníček co jsem koupila pro děti od 6m, ale nevim.
Nemáte nějaký triky, tipy jak to udělat aby pil z flašky. Vůbec to nechápu. Niki v tomhle byla v pohodě.
Nemám, když chce prso a nechce flašku, tak moc triků neznám. Honý flašku taky nechtěl, naučil se kolem 10. měsíce pít až z brčka, tak já bych to ještě nějak moc nehrotila, když to nechce. Však jim ještě není ani 7. měsíců a ručitě bych nic nesladila.. Nebo prostě zkoušet jiný - jako Máta si třeba bere Tommee tippee flašku, jinou nechtěl, tak zkus tu.
Nemám, když chce prso a nechce flašku, tak moc triků neznám. Honý flašku taky nechtěl, naučil se kolem 10. měsíce pít až z brčka, tak já bych to ještě nějak moc nehrotila, když to nechce. Však jim ještě není ani 7. měsíců a ručitě bych nic nesladila.. Nebo prostě zkoušet jiný - jako Máta si třeba bere Tommee tippee flašku, jinou nechtěl, tak zkus tu.
No právě mě se to taky nechce sladit. Zkusím ten hrníček a pak budu muset koupit jinou flašku. Díky
já když odstavovala krmil z lahve táta protože z něj prso vymámit prostě nemohla trvalo to ale pěkně dlouho než se přestala vzpouzet
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru