Nikča od soboty měla teploty a od neděle průjem a nechce nic jíst, jenom pije. Včera už přes den teplotu neměla až večer zase přes 38 a jenom průjem. Dneska se mi zdál Péťa teplejší tak jsem ho změřila a 37,8 po odečtení, od rána má průjem. Hrůza. Uvařila jsem mu rýži s mrkví tak až se vyspinká tak dostane, ale do Niki nic nedostanu, včera si vzala dvě sušenky a dva malý kousky rohlíku. Vůbec nevim jak do ní něco dostat. Teď obě děti spinkají tak jsem tady na skok. Snad se z toho brzo dostanem.
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
to mě mrzí!! My tím prošly teď, řádí tu střevní, takže močna zvracela jak blázen tři dny, dva dny vůbec nejedla, třetí trochu a ve čtvrtek už měla "jen" průjem, jenže v pátek zase zvracela...je úplně pohublá chudinka...ale už je to dobrý..hlavně hodně pít, ať se neodvodní!! Držíme pěstičky, ať je to brzy pryč!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru