ač prý rostou po jedničkách dole nejdřív jedičky nahoře, tak světe div se, ale Barunce vylezla levá dvojka dole :-) takže třízubec.....huráááá.... jinak je pořád líná jak opice, teda....koulí sudy sem tam, to jo, snaží se strkat nohy pod břicho, ale to ji fakt nebaví, za to se za ručičky přitáhne ze sedu do stoje, což nevím, jestli je tak dobře, stát nějak dlouho nevydrží, ale postaví se....naučila se odrážet tak zvláštně v chodítku, takže ted mám od ní aspon na chvíli vždycky pokoj, protože jinak jak chce strašně všude být a přitom to sama neumíí, tak chce poponášet a přidržovat....a to zase nebaví mě...:-)
a když jsem povídala: táto, Bája má třetí zub...už jsem objevila tři, mám dostat na troje šaty, co mi dáš? přišla strohá odpověd: nemám peníze...., takže děkuji tatko...no....asi tak....
Neboj, Barunka má ještě spoustu času, když vezmu Vikču, ta se rozlozila až v 10 m. Jaňuli ted rostou špičáky, Vikula ani nekvíkla, tohleto ječí furt A šatky se dávají jenom na první objevený zub, ne? Takže nemusí mít na troje, stačí, když sežene prašule na jedny
Naposledy upravil PavlínaL dne čtv 05. kvě 2011 13:58:14, celkově upraveno 1
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru