Holky chtěla bych se zeptat, odkdy jste začaly dávat své dětičky do sporťáku. Mám nový sportovní kočárek, ale nejde to sklopit do úplného lehu je to asi 10% bych tipla a tak přemýšlím jestli už můžu takhle s malým vyrazit v tom kočárku nebo mám ještě čekat až bude trochu větší.
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
ahoj, malá šla do sporťáku od půl roku...až seděla sama.. Ona byla v kočárku dost spinkací, takže to stejně prospala ty procházky
Ahoj já dávala Káťu do sporťáku taky od půl roku, ale to proto, protože nechtěla v hlubokém být . Jenže ten můj sporťák předtím měl trochu větší sklon a sedět ještě neuměla.
já bych ho dala...já jezdila s Jášou od 5m a taky jsem neměla sklopný do roviny
Jo ono právě ten sklon je fakt malýmožná 1 -1,5 cm a navíc on tam leží celou plochou zad, třeba děti co mají problém s ublinkáváním jsou takhle přizvedlé vlastně pořád, taky to ničemu nevadí, já myslím, že problém je když vyloženě skoro sedí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru