kdo chodíte na fb a sledujete to, tak víte, ale ještě to napíšu sem...za posledních 14 dní udělala kočka naše strašnej pokrok... před dvěma týdny si začla sama sedat, minulej pátek si sama stoupla a dneska začla lézt :-)
lezou nám asi 4 zuby najednou, tak je to samá srajda v plíně, je šíleně opruzená chudinka moje..ale jinak je to miláček...
no a Štěpa furt stejný, možná lepší, dala jsem na vaší radu, nekřičím, netrestám bitím, hodně mazlíme, takže je tedka trošku milejší i k Barčí....tak uvidíme...ale zlobí pořád a pořád to zkouší....ale já se nedám :-)
a Jindrous taky dobrý, takže jsem celkem spokojená :-)
ta je sladká, kočička. A je moc šikovná. K těm zoubkům - JJ, Viky měla taky strašně řídkou stoličku a byla pořád opruzelá.. pomáhaly hřebíčkové koupele (svařila jsem pár kousků hřebíčku ve vodě a nalila jí to do vody nebo máčela v tom žínku a tou jsem ji otírala) Dr na ty nejhorší opruzeniny napsala Imazol, což je super věc, ale na předpis, tak popros dr. Fakt z toho nejhoršího pomůže hned (tak do druhého dne). A ke Štěpánkovi - super. Je to chlap, zlobit bude celej život, tak takhle to bude aspoň v mezích
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru