Tak a už to není novorozenec , ale kojenec . Pořád to nějak rychle utíká. Terezka už váží 4050g a měří 55cm. Příbírá moc hezky. Je to velká šikulka. Krásně pase koníky a když chce, tak se i usměje . Umí to krásně, ale prý si úsměv musíme zasloužit . Přes den krásně spinká , za to v noci si to vynahrazuje . Takže většinou ranní budíček ve 4 a když už se mi podaří ji překecat, aby zase spinkala , tak vstává Verunka . A abych nechválila jen Terinku, tak Verunka se v neděli naučila jezdit na kole bez koleček a teď už jezdí jako ďábel . Zvládne přeplavat půlku bazénu (na šířku) bez jakýchkoli pomůcek stylem čubaprsa , ale snaha se cení . A z kraje bazénu zvládne skočit šipku . Tu já neumím dodnes . Jsou to moje holky šikovný . Už skoro 4 týdny spolu večer usínají . No a já? Už mám dole 13kg, ale pořád mi 8kg zbývá . Jinak si myslím, že všechno zvládáme celkem v pohodě.
Přílohy:
P1080763.jpg [ 147.47 KiB | Zobrazeno 20 krát ]
P1080758.jpg [ 140.62 KiB | Zobrazeno 24 krát ]
P1080754.jpg [ 386.42 KiB | Zobrazeno 21 krát ]
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Hele tak to je Veru, fakt frajerka. Šíma je starší a vodu v bezénu max vypije nebo prská - "čubaprsa" ani omylem a na pomocná kolečka se nesmíme ani křivě podívat, natož je chtít odmontovat Terinka je nádherná a má vtipné a výstižné tričko A úsměvy budou mamko, jen počkej, až zjistí, co vše se za ně dá získat za výhody
Hele tak to je Veru, fakt frajerka. Šíma je starší a vodu v bezénu max vypije nebo prská - "čubaprsa" ani omylem a na pomocná kolečka se nesmíme ani křivě podívat, natož je chtít odmontovat Terinka je nádherná a má vtipné a výstižné tričko A úsměvy budou mamko, jen počkej, až zjistí, co vše se za ně dá získat za výhody
Šíma je zase šikovnej v jiných věcech Verča na kole jezdí hodně ráda a vodu miluje od narození, akorát mám občas pocit, že si v tý vodě připadá až moc dobře a zapomíná na to, že je voda i zrádná
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru