Předmět příspěvku: Co na kašel u 3měsíčního miminka?
Napsal: čtv 05. úno 2009 9:46:55
Registrován: čtv 29. led 2009 9:12:49 Příspěvky: 4101 Bydliště: Brno
Ahoj holky, Anetka už pár dní pokašlává. Je to suchý kašel, možná má i trošku rýmu (čas od času jako by "pískala"). Jaké máte zkušenosti s léky? Dnes bych chtěla zajet do lékárny, nechám si poradit, ale také bych chtěla znát Vaše názory na různé léky. Co pomáhá?
Jo a taky jsme byly včera u Dr., dívala se na ni kvůli chudokrevnosti a poslala nás na odběry na krevní obraz. Když už jsem tam byla, tak jsem si ji nechala zvážit. Můj otesánek váží 7270 g. Na 3měsíční prohlídku jdeme ve středu, tak doufám, že už bude úplně fit, když máme dostat 1. hexa.
Ahoj holky, Anetka už pár dní pokašlává. Je to suchý kašel, možná má i trošku rýmu (čas od času jako by "pískala"). Jaké máte zkušenosti s léky? Dnes bych chtěla zajet do lékárny, nechám si poradit, ale také bych chtěla znát Vaše názory na různé léky. Co pomáhá?
Jo a taky jsme byly včera u Dr., dívala se na ni kvůli chudokrevnosti a poslala nás na odběry na krevní obraz. Když už jsem tam byla, tak jsem si ji nechala zvážit. Můj otesánek váží 7270 g. Na 3měsíční prohlídku jdeme ve středu, tak doufám, že už bude úplně fit, když máme dostat 1. hexa.
Ahoj, když mi malá kašlala, tak mi dr poradila Hedelix sirup a za 2 dny bylo po kašli! tak ať jste brzo fit!!
_________________ _________________ maminka, jinak vystudovaná zdravotní sestra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru