tak jsme dneska byli v porodně v 6týdnech, sestřička s dr. se jen smály že je Tomášek dobře živený a že je vážně velké miminko váha 5,450 kg , hlavička 40cm ... délku musím změřit ... jen je ještě pořád žlutý, ale protože dobře papá tak to dr. zatím nebude řešit odběry a uvidí se jak to bude dál vyfasovali jsme Sab simplex, protože už téměř 3týdny Tomášek od 6do 10-11 večer nespí a neustále pláče a pláče a v bříšku mu to pěkně bublá nejdříve jsem koupila v lékárně Infacol ale ten moc nezabíral, pak jsme před 14dny koupili teda ty blahodárné a doporučované Probiotické kapičky, ale teda nám vůbec nepomáhají a dokonce je to teď poslední dny čím dál horší v noci sice vydrží spát 4-5 hodin, ale poslední dva dny pak 1-2 pláče a nespí no zkusíme i ten Sab simplex, Probiotické kapičky mám zkusit brát já a mám i vyzkoušet brát Laktobacilky ... no tak jsem zvědavá co bude dál, už z toho začínám být dost vyčerpaná a začíná to vnímat i Matýsek takže zkouší teď moje nervy Tak snad to brzičko přejde a Tomášek bude zase to naše spokojené miminko
Váhu má moc krásnou, Honzík měl podobnou. S tím bříškem jsme si taky prošli a taky vyzkoušeli všechno, Sabík, probiotické kapky, nahřívání, cvičení...no prostě jsme to do těch 3 měsíců vydrželi. Snad bude líp
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Váhu má moc krásnou, Honzík měl podobnou. S tím bříškem jsme si taky prošli a taky vyzkoušeli všechno, Sabík, probiotické kapky, nahřívání, cvičení...no prostě jsme to do těch 3 měsíců vydrželi. Snad bude líp
Registrován: čtv 29. led 2009 15:46:10 Příspěvky: 2040 Bydliště: H.K.
Ahojda je to kus chlapa . Jinak ty probiotické kapky, já bych to nevzdávala, začínají zabírat cca po 20 dnech. Nám teda pomohly, když byl Pepča malej. Tak zkus ještě vydržet . A přeji ať to Tomáška brzy přejde, my si s tím zažili peklo...a až tyhle kapky pomohly
Ahojda je to kus chlapa . Jinak ty probiotické kapky, já bych to nevzdávala, začínají zabírat cca po 20 dnech. Nám teda pomohly, když byl Pepča malej. Tak zkus ještě vydržet . A přeji ať to Tomáška brzy přejde, my si s tím zažili peklo...a až tyhle kapky pomohly
Dííííky moc ... no dr říkala že to mám zkusit brát já že se to do mlíka dostane ... tak uvidíme
Ahojky Renčo! tak to mě mrzí, že si ty prdíky takhle vybíráte. tak snad Vám už něco pomůže, abyste si všichni mohli oddechnout a ulevilo se Vám. a ty starší dětičky jsou potvůrky, tak nad se to srovná! posíláme hodně sil a klukům
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru