Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
ale mě to stejně žere. Naše Rozinka, řekla bych, není zrovna otesánek. Poslední dobou mi však přišlo, že nepřibírá a možná i trošku zhubla (podle toho jakou má vůli plínka přes bříško). Byla jsem s ní (hysterická matka ) na kontrolním vážení a přibrala za měsíc pouze 180 gramů. Natáhla se sice o dva cm, takže roste a byla pár dnů nemocná, takže jedla ještě méně než obvykle, takže sestřička říkala, že to žádná tragédie není, ale já na to pořád myslím. Ona je veliká pohodářka, skoro vůbec nepláče, tak jsem si říkala, že jí budu prostě hlídat čas a přikládat jí sama, protože mi přijde, že nezapláče ani když má hlad. Všimla jse si totiž, že kolikrát je naprosto v pohodě a až když jí to prso ukážu a přiloží, tak začne "hurá, hurá, hurá, jde se jíst dej to sem..." a lačně saje. Vlastně ani nevím, co po vás chci, snad jen kdyby měla některá z vás taky mimi, které méně přibývalo na váze, tak by mi to asi pomohlo...
No nevím jestli jsme vyloženě málo přibívali nebo ne, každopádně máme doma hubenoura. Ve třech letech má 92 cm a 12 kg, no nic moc. My jsme přibírali od 6 m. po 350 g. Do té doby kolem 700 g. No kdyby se něco dělo tak by asi doktorka zasáhla.
Předmět příspěvku: Re: Prý to není žádná tragédie...
Napsal: sob 06. srp 2011 14:52:14
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
songs píše:
No nevím jestli jsme vyloženě málo přibívali nebo ne, každopádně máme doma hubenoura. Ve třech letech má 92 cm a 12 kg, no nic moc. My jsme přibírali od 6 m. po 350 g. Do té doby kolem 700 g. No kdyby se něco dělo tak by asi doktorka zasáhla.
NO tak hlavně, aby příští týden aspoň něco přibrala a nezhubla, začínám se docela bát. Nějak to na mě záčíná působit, bojím se, aby nebyla nemocná. Chtěla jsem jí dát i lahvičku, ale tu bojkotuje.
NO tak hlavně, aby příští týden aspoň něco přibrala a nezhubla, začínám se docela bát. Nějak to na mě záčíná působit, bojím se, aby nebyla nemocná. Chtěla jsem jí dát i lahvičku, ale tu bojkotuje.
Hlavně klid. Jak byla nemocná, tak ji nemuselo chutnat. Ona si sama řekne, jak má hlad a co vlastně chce.
To je hodné miminko, když ani nebrečí. Já nemám zkušenost, ale od švagrové malý prvních 6 týdnů minimálně přibral asi 100g, a to ho kojila pořád, jen měla slabé mléko. Doktorka jí na to, že má vytrvat aasi začla do toho i se sunarem. Teď má 2 roky pryč a je hezky tlustý. Tak asi Rozinka necítí hlad, nevím, ale zkus to tak, jak píšeš..po těch dvou hodinkách se normálně kojí.
tak to nemám ponětí, snad se někdo ozve.... třeba toje opravdu tou nemocí, že tolik nepapala, tak než se jí zase roztáhle žaludek, tak to chvilku potrvá... držím palce
Napsal: sob 06. srp 2011 18:56:50
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
ty jo ja nevim. Elay je jeste malinkej, ale cas si hlidam taky, protoze ve 2 tydnech je schopnej spat 6 hodin v kuse a to mam proste strach...tak prikladej jak uznas za vhodny, ono mozna tou nemoci je to ted horsi
Napsal: sob 06. srp 2011 19:26:46
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
Hlavně se nestresuj my jsme tedy ještě malý, uplný začátečníci ale malýho se snažím přes den krmit po 3h, v noci ho nechám, jak se mi vzbudí, někdy je to i 5h, a když se k tomu nemá, tak ho vemu a přebalím, on se mi probere a hned má hlad tak držím palečky, určitě se to srovná
Lucince jsou teprve tři měsíce, ale tak to kilčo za měsíc dá... Jestli máš pocit, že přes den málo pije, tak jí dávej častějc, no. Já přes den taky víc kojím, ale v noci jí nechávám spát a to vydrží spát i 7 hodin v kuse hele dokud nehubne a roste a Mudra to neřeší, tak bych si s tím hlavu nedělala
Naposledy upravil Martinaje dne sob 06. srp 2011 23:19:29, celkově upraveno 1
Napsal: sob 06. srp 2011 20:38:30
To samý byla Michalka, naprosto v pohodě, o prso si neříkala, tak jsem přikládala tak nějak jak to vycházelo a přibírala taky málo. No, náš dr to řešil, i když byla spokojená a skončily jsme na UM, asi bych byla radši za přístup tvé sestřičky a fakt to neřešila
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru